foto: Marechal Aurore/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Supermodele Adriana Lima atzīst, ka viņai ir ļoti grūti samierināties ar lieko svaru
Aizvadītā gada augustā Adriana Lima laida pasaulē savu trešo bērnu.
Slavenības
2023. gada 6. septembris, 10:10

Supermodele Adriana Lima atzīst, ka viņai ir ļoti grūti samierināties ar lieko svaru

Jauns.lv

42 gadus vecā brazīliešu supermodele Adriana Lima, kura pirms gada trešo reizi laida pasaulē mazuli, nofotografēta Venēcijas kinofestivālā uz sarkanā paklāja. Lai gan bijusī “Victoria’s Secret” modele vairs nelīdzinās tai izstīdzējuši kārnajai meitenei, kāda bija agrāk, Adriana tik un tā piesaista sev apkārtējo apbrīnas pilnos skatienus. Nesen modele atzinusi, ka viņai joprojām ir ļoti grūti samierināties ar klāt nākušajiem kilogramiem.

Adriana Lima pastāstījusi, ka viņai ir grūti atgūt formu pēc dēla piedzimšanas, kā arī nav viegli samierināties ar klāt nākušajiem kilogramiem. “Katru dienu man sev jāatgādina: ‘Paklau, pieņem sevi tādu, kāda esi. Pieņem savu ķermeni’,” intervijā atzinusi modele.

Supermodele Adriana Lima Venēcijas kinofestivālā 2023

gallery icon

Limai sev nemitīgi esot jāatgādina, ka viņa ir dāvājusi bērnam dzīvību un tagad ķermenim jāatgūstas, jo katras sievietes organismam ir atšķirīga reakcija uz grūtniecību un pēcdzemdību periodu.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Adriana Lima Venēcijas kinofestivālā šā gada septembra sākumā.

“Tāpēc jums ir jāvingrinās katru dienu, jāpraktizē izmaiņu pieņemšana. Es cīnos katru dienu. Es esmu cilvēks. Es jūtos nepārliecināta te un tur,” piebildusi Adriana. “Katru dienu es uzzinu kaut ko jaunu. Ar gadiem jūsu ķermenis reaģē atšķirīgi. Bet tas ir normāli. Es mācos,” apliecinājusi 42 gadus vecā modele.

foto: CAMERA PRESS/CAMERA PRESS / Vida Press
Adriana Lima kā "Victoria's Secret" eņģelis 2016. gadā.

No 1999. līdz 2018. gadam Adriana bija populārā apakšveļas zīmola “Victoria’s Secret” eņģelis. Viņa visilgāko laiku sadarbojusies ar šo apakšveļas zīmolu un 2017. gadā nosaukta par “Victoria’s Secret” vērtīgāko eņģeli.

Adriana Lima modes skatē 3,5 mēnešus pēc trešā bērna nākšanas pasaulē

gallery icon

No 2001. līdz 2003. gadam Limai bija romantiskas attiecības ar dziedātāju Leniju Kravizu, pāris bija arī saderinājies. 2009. gadā modele apprecējās ar NBA spēlētāju Marko Jariču. Šajā laulībā pasaulē nāca divas meitas. 2014. gada maijā pāris iesniedza laulības šķiršanu. Oficiāli tiesa viņus šķīra 2016. gada martā.

Adriana Lima reklamē jaunāko „Victoria’s Secret” apakšveļu

gallery icon

2021. gadā Adriana uzsāka romantiskas attiecības ar filmu producentu Andrē Lemmersu un jau 2022. gada februārī paziņoja, ka ir kopīga bērna gaidībās. 2022. gada augustā pasaulē nāca supermodeles dēls.

Modele Adriana Lima skatei gatavojas boksējoties

„Victoria’s Secret” modele Adriana Lima jau 16 gadus aizraujas ar boksu. Neatkarīgi no tā, vai gaidāma skate, vai ne, viņa ...

gallery icon