foto: Instagram
Cilvēki nosoda Holivudas zvaigzni, kura ļāvusi savai 11 gadu vecajai meitai vilkt kroptopu! Kā domājat jūs?
Džesika Simpsone ar 11 gadus veco meitu Maksvelu.
Slavenības
2023. gada 31. augusts, 06:46

Cilvēki nosoda Holivudas zvaigzni, kura ļāvusi savai 11 gadu vecajai meitai vilkt kroptopu! Kā domājat jūs?

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja, aktrise un realitātes TV zvaigzne Džesika Simpsone bargi nokritizēta par to, ka ļāvusi savai 11 gadu vecajai meitai Maksvelai vilkt apspīlētu topiņu, kas atsedz kailu vēderu. Daudzi ir sašutuši, ka tik jauna meitene tiek nevajadzīgi seksualizēta.

“Instagram” publiskotajās fotogrāfijās Džesika Simpsone redzama, tērpusies rozā mini kleitā, un viņa pozē blakus savai meita, kura ģērbta garos džinsa svārkos un pieskaņotā korsetes tipa topiņā ar atsegtu vēderu.

“Atvediet savu Bārbiju uz darbu diena,” pie mammas un meitas attēliem pierakstījusi 43 gadus vecā amerikāņu zvaigzne.

Džesiku, kura savam izmēģināto darbu sarakstam var pievienot arī modes dizaineres arodu, ātri vien pārsteidza neskaitāmi daudz sašutuma pilnu komentāru no viņas sekotājiem. Cilvēki pārmeta, ka atļāvusi tik jaunai meitenei vilkt topiņu, kas atsedz kailu vēderu.

“Viņai nav tikai 11 gadu vai tuvu tam?? Beidz seksualizēt savu mazo meitu,” komentāru sadāļā dusmas pauda viens no sekotājiem.

foto: Instagram
Džesika ar 11 gadus veco meitu.

“Ja man jautātu, es būtu minējis, ka viņas vecums ir 13-14 gadi, spriežot pēc ģērbšanās stila un izskata,” rakstīja otrs. “Mēs cenšamies novecot ātrāk, nekā vajadzētu. Mēs visi jaunībā cenšamies izskatīties vecāki. Vecāku ziņā ir pārliecināties, ka ģērbjamies atbilstoši savam vecumam. Skaista meitene, skaista māte.”

“Kurš savu 11 gadus veco bērnu izlaiž no mājām, šādi ģērbtu??” – neizpratnē bija trešais, piebilstot: “Pārāk aizņemta, cenšoties būt savas nepilngadīgās meitas labākā draudzene, tā vietā, lai būtu atbildīgs vecāks.”

“Pēc gadiem ilgas sūdzēšanās par to, ka viņa agrā jaunībā bija pārmērīgi seksualizēta un cik pārmērīgai interesei pakļauta, tagad viņa dara visu, lai arī meita gūtu tādu pašu pieredzi, tā vietā, lai viņu pasargātu no tās. Apkaunojoši un neticami skumji. Nabaga Maksvela.”

“Kāpēc, pie velna, tu ļauj savam bērnam tā ģērbties, nav manam prātam aptverams!!!” – izsaucās vēl kāds.

“Kad ir piemērots vecums, lai jūsu meita sāktu veikt silikona injekcijas? 13? 16? Kāda māte, tāda meita,” ironizēja nākamais.

Džesika Simpsone 2019. gada septembrī

gallery icon

Citi gan aizstāvējuši Maksvelas apģērba izvēli un nopēluši tos, kas kritizējuši Džesikas Simpsones audzināšanas paņēmienus.

“Ironija, ka visi, kas komentāros apsūdz viņu meitas “seksualizēšanā”, ļaujot vilkt to, ko meita vēlas. Jūs visi internetā izdarāt tieši to pašu ar kādu citu 11 gadus vecu meiteni, kuru nepazīstat,” norādījis kāds atbalstītājs, “Džesika, tu izskaties satriecoši!!!”

Džesika Simpsone ar ģimeni

gallery icon

Vēl kāds piekritis šim viedoklim, rakstot: “Tik forši! (P.S. Ja jūs seksualizējat vienpadsmitgadnieci par to, kas viņai mugurā, jūs pats esat daļa no problēmas.)

“Neviens vienpadsmitgadnieks šodien neizskatās kā vienpadsmitgadnieks. Vairs nav tie laiki. Viss ir kārtībā. Viņa ir kopā ar savu mammu!” – norādījis vēl kāds.

2.5 mēnešus pēc bērna piedzimšanas Džesika Simpsone jau tērpjas super mini

gallery icon

Maksvela ir Džesikas Simpsones un viņas vīra bijušā NFL spēlētāja Ērika Džonsona (43) vecākais bērns. Ģimenē aug arī 10 gadus vecs dēls Eiss Knuts un četrus gadus veca meita Bērdija Meja.

Džesikas Simpsones kārdinošais dekoltē

gallery icon

Džesika Simpsone laikā, kad gaidīja mazuli

gallery icon