foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: Galkins pasmejas par sava koncerta Tallinā atcelšanu
Galkins pasmējies par ļauno reakciju Krievijas medijos saistībā ar viņa koncerta atcelšanu.
Slavenības
2023. gada 30. augusts, 15:14

VIDEO: Galkins pasmejas par sava koncerta Tallinā atcelšanu

Jauns.lv

Komiķis Maksims Galkins savā "Instagram" profilā pēc koncerta atcelšanas Tallinā paziņojis, ka ir ārkārtīgi pārsteigts par to, ar kādu ļaunumu šo ziņu komentējuši vairāki Krievijas mediji. Tāpat Allas Pugačovas vīrs izziņojis savas turpmākās uzstāšanās Igaunijā.

Galkins atzina, ka saskāries ar ļauniem komentāriem pēc uzstāšanās atcelšanas. Tomēr mākslinieks izsmēja baumas, ka ārvalstīs "nevienam viņu nevajag", precizējot, ka notiks vismaz trīs viņa koncerti Igaunijā. No 2024. gada 16. līdz 18. februārim zvaigzne uzstāsies Tallinā, Tartu un Jehvi.

"Kurš tikai nav izteicies par to, ka man koncertu tagad Igaunijā nebūs. Kurš tikai nav izteicies! No Sosedova (krievu žurnālists Sergejs Sosedovs - aut) līdz "Moskovskij Komsomoļec". No Sosedova! Klausieties, esmu pagodināts, tiesa, paldies par šādu interesi. Godīgi sakot, esmu pārsteigts, ka tas interesē Krievijas presi – vai būs koncerts, vai nebūs," norāda humorists.

Galkins precizēja, ka koncerta atcelšanas iemesli mēdz būt dažādi. Mākslinieks norādīja, ka izziņos nākamās uzstāšanās pēc vajadzības.

Fani atbalstīja Galkinu, norādot, ka gaida viņu Tallinā. Daudzi zvaigznei novēlēja laimi un panākumus daiļradē.

Jau vēstīts, ka 2023. gada 15. septembrī Tallinā paredzētais Galkina koncerts tika atcelts. Organizatori piedāvāja skatītājiem apmainīt biļetes uz 2. decembrī paredzēto grupas "Rammstein" līdera Tila Lindemana koncertu.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon