foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Anistone pastāsta par savu aizraušanos, kas "var izpostīt attiecības"
Aktrise Dženifera Anistone.
Slavenības
2023. gada 29. augusts, 18:44

Dženifera Anistone pastāsta par savu aizraušanos, kas "var izpostīt attiecības"

Jauns.lv

Dženifera Anistone pastāstījusi par savu “aizraušanos”, kas “var izpostīt attiecības”, vienlaikus apgalvojot – ja viņa nebūtu aktrise, pievērstos šim arodam kā savam galvenajam darbam.

Runājot ar izdevumu “Wall Street Journal”, seriāla “Draugi” populārā aktrise pastāstīja, ka labprāt būtu “interjera dizainere”, ja izdomātu mainīt savu karjeru.

“Man ļoti patīk iekārtot mājas un radīt telpas,” atklāja Anistone, jautāta pastāstīt par savu kvēlāko aizraušanos. “Es ieeju mājā un redzu, kas tai vajadzīgs.”

Dženifera Anistone un Deivids Švimmers jeb Reičela un Ross seriālā “Draugi”

gallery icon

“Turklāt tas ir jautrs process,” viņa atzina, bet tad papildināja, ka ir cilvēki, kuriem tas ļoti nepatīk, sakot: “Daži cilvēki no tā baidās.”

“Tas var izjaukt attiecības,” apgalvoja Anistone. “Es šī procesa laikā plaukstu.”

2022. gada novembrī Anistone jau atklāja savu interjera dizaineres talantu, pastāstot, ka pēc šķiršanās pārveidojusi sava bijušā vīra Džastina Terū mājas biroju par gaišu un mājīgu dzīvojamo telpu sev pašai.

Žurnāla “Allure” reportierei Danielei Pergamentai aktrise izrādīja savas mājas – nelielu kotedžu, “kur 90% aizņem logi”.

“Šis bija Džastina kabinets,” paskaidroja Anistone. “Varat iztēloties, ka viņam patīk viss melnos un tumšos toņos. Es visu padarīju gaišāku, izgaismoju.”

“Kad viņš apciemoja, bija pārsteigts – ‘Ko tu izdarīji?’ Es teicu – ‘Es ienesu gaismu atpakaļ, draudziņ.’”

“Es labprāt būtu interjera dizainere. Man ļoti patīk ieiet mājā, kas vairs nefunkcionē, un atrast veidus, kā to atkal atdzīvināt,” viņa piebilda.

Anistone un Terū izšķīrās 2017. gadā, tikai trīs gadus pēc tam, kad salaulājās pēc astoņu gadu kopābūšanas.

Dženifera Anistone un Džastins Terū, apmeklējot „Oskara” balvu ceremoniju

gallery icon

Zināms, ka Dženiferas pirmais vīrs aktieris Breds Pits arī aizraujas ar interjera dizainu. Tas ir viņa lielākais hobijs.

Breds Pits, apmeklējot interjera salonus Parīzē

gallery icon