foto: CAMERA PRESS/Theodore Wood / Vida Press
Atklāts Leonardo Dikaprio un Džidži Hadidas attiecību statuss
Holivudas aktieris Leonardo Dikaprio.
Slavenības
2023. gada 29. augusts, 12:34

Atklāts Leonardo Dikaprio un Džidži Hadidas attiecību statuss

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Holivudas aktieris Leonardo Dikaprio (48) un supermodele Džidži Hadida (28) nesteidzas nodibināt tuvākas attiecības, taču uztur kontaktus, ko vārdā nenosaukts paziņa nodēvējis par “gadījuma rakstura”.

Komentējot šī pāra pašreizējo attiecību statusu, kāds iekšējās informācijas avots izdevumam “Us Weekly” izteicies: “Leo un Džidži aizvien šad tad sarunājas. Viņi diezgan bieži tiekas, jo kontaktējas ar līdzīgu draugu loku.”

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Supermodele Džidži Hadida.

Pirms gada izskanēja pirmās runas par Leonardo Dikaprio un Džidži Hadidas iespējamām romantiskajām attiecībām. Te runāja, ka viņi pašķīrušies, te – ka sagājuši kopā un, ka atkal šķīrušies. Vārdā nenosauktais informācijas avots šobrīd uzsvēris – lai gan abi joprojām sazinoties, tam esot vien gadījuma raksturs.

“Viņi viens otru ciena un, viņiem ir jautri, esot kopā, taču tā nav situācija, pēc kādas tiektos Džidži,” norādījis paziņa. “Viņa ir vairāk nekā laimīga, dzīvojot brīvas sievietes dzīvi un koncentrējoties uz savu meitu un savu karjeru.”

Džidži Hadida ar meitu Kaju, māsu Bellu un mammu Jolandu 2022. gada augustā

gallery icon

“Oskara” balvas laureātam pat ir supermodeles tēva Mohameda Hadida svētība. Pagājušā gada septembrī izdevums “Daily Mail” rakstīja, ka Hadids par Dikaprio izteicies: “Viņš ir ļoti jauks cilvēks.”

Pirmās ziņas par Džidži un Leonardo romantiskajām attiecībām parādījās īsi pēc aktiera šķiršanās no draudzenes Kamilas Moronas.

Leonardo Dikaprio un Kamila Morona

gallery icon

Supermodelei iepriekš bija ilgstošas attiecības ar bijušo grupas “One Direction” dziedātāju Zeinu Maliku, ar kuru viņai ir kopīga nepilnus trīs gadus veca meita Kaja. Tiek ziņots, ka Džidži ļoti rūpējas par bērnu un meita ir viņas prioritāte numur 1.

Džidži Hadida un Zeins Maliks

gallery icon