foto: MEGA / Vida Press
Ešlija Olsena slepus sagaidījusi bērnu jau "pirms dažiem mēnešiem"
Ešlija Olsena ar vīru Luisu Eisneru atpūtas braucienā aizvadītā gada augustā.
Slavenības
2023. gada 15. augusts, 14:19

Ešlija Olsena slepus sagaidījusi bērnu jau "pirms dažiem mēnešiem"

Jauns.lv

Seriāla “Pilna māja” (“Full House”) zvaigzne un uzņēmēja Ešlija Olsena kļuvusi par māmiņu savam pirmajam bērnam, turklāt tas noticis jau pirms dažiem mēnešiem. Mērijas Keitas Olsenas dvīņumāsai Ešlijai un viņas vīram Luisam Eisneram piedzimis dēls.

37 gadus vecā Ešlija Olsena “slepeni” laidusi pasaulē savu pirmo bērnu, kurš viņai ir kopīgs ar vīru Luisu Eisneru (35).

Ešlija Olsena ar vīru Luisu Eisneru

gallery icon

Kā vēsta interneta portāls TMZ, Ešlija dēlu sagaidījusi jau “pirms dažiem mēnešiem Ņujorkā”. Plašākai sabiedrībai nebija pat zināms, ka Holivudas zvaigzne ir mātes cerībās.

Ešlija un Luiss apprecējās intīmā ceremonijā 2022. gada 28. decembrī privātmājā Belērā, Kalifornijā. Svinības apmeklējuši aptuveni 50 viesu.

Nekas daudz nav zināms par viņu attiecībām. Pāris tikai dažas reizes redzēts kopā izejam sabiedrībā.

Ešlija un Luiss publiski nav komentējuši ziņu par bērnu, taču kāds anonīms avots portālam TMZ  izteicies, ka jaunie vecāki ir “ekstāzē par ģimenes pieaugumu”.

Bērnam, kurš ir pāra pirmdzimtais, esot dots vārds Otto, informē TMZ.

Ešlija, kura kopā ar savu dvīņumāsu Mēriju Keitu Olsenu vada luksusa modes zīmolu “The Row”, ar mākslinieku Luisu ir kopā kopš 2017. gada.

Visus šos gadus abi ļoti sargājuši savas attiecības no publicitātes.

Pāris pirmo reizi kopā nofotografēts 2018. gada augustā pastaigas laikā Losandželosā.

Gadu vēlāk parādījās pirmās baumas par saderināšanos, jo Ešlijas pirkstā bija redzēts gredzens ar lielu briljantu.

Ešlija un Mērija Keita cenšas dzīvot noslēgtu dzīvi prom no sabiedrības uzmanības. Dvīnes popularitāti iemantoja dažu mēnešu vecumā, kad deviņdesmitajos gados spēlēja Teneru ģimenes jaunāko māsu komēdijseriālā “Pilna māja”.

foto: Lorimar/Warner Bros/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Mērija Keita un Ešlija Olsenas seriāla "Pilna māja" tapšanas laikā.

2021. gada jūnijā māsas sniedza retu kopīgu interviju, kurā stāstīja arī par savu lēmumu dzīvot klusu un privātu dzīvi prom no rampu gaismām.

“Mūs audzināja par diskrētiem cilvēkiem,” tolaik žurnālam “iD” sacīja Mērija Keita.

Māsiņas Olsenas vairs nav līdzīgas

gallery icon

Īsi pēc gadsimtu mijas dvīnes pieņēma lēmumu neturpināt aktiergaitas un pievērsās modes industrijai, savu privāto dzīvi turot pēc iespējas tālāk no prožektoru gaismām.

Tiesa, tas ne vienmēr izdevās. Kad Mērija Keita 2012. gada maijā uzsāka attiecības ar bijušā Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī pusbrāli Olivjē, par to ilgu laiku rakstīja ziņu pirmajās lappusēs.

Mērija Keita Olsena un Olivjē Sarkozī

gallery icon

Mērija Keita un Olivjē salaulājās 2015. gada 27. novembrī Ņujorkā. 2020. gada 17. aprīlī Olsena iesniedza tiesā šķiršanās prasību. 2021. gada 25. janvārī šķiršanās lieta pabeigta oficiāli.

Mērija Keita Olsena iziet ielās ar draugu Sarkozī un viņa meitu. Abas dāmas ir viena auguma

gallery icon