foto: ekrānuzņēmums no video
Paņins "pielej eļļu ugunij": aktieris atklājis jaunas detaļas par homoseksuālajām attiecībām ar Kirkorovu
Aleksejs Paņins video ierakstā pastāsta detaļas par kontaktēšanos ar Filipu Kirkorovu.
Slavenības
2023. gada 9. augusts, 19:52

Paņins "pielej eļļu ugunij": aktieris atklājis jaunas detaļas par homoseksuālajām attiecībām ar Kirkorovu

Jauns.lv

Krievu aktieris Aleksejs Paņins, kurš kopš 2022. gada nosoda karu Ukrainā un atklāti kritizē Krievijas agresiju, "pielējis eļļu ugunij" saistībā ar skandālu ap Filipu Kirkorovu.

Vispirms mākslinieks teica, ka viņam bijis sekss ar viņu, bet tagad viņš atklājis vēl vairākas detaļas par saskarsmi ar krievu dziedātāju.

Paņins ierakstīja jaunu videoklipu, kurā paskaidroja savu rīcību. Viņš norādīja, ka šobrīd Kirkorovs krampjaini cenšas "atmazgāt" savu reputāciju, tam viņš pat nolīdzis advokātu.

"Kirkorovs rūpīgi patīrīja mūsu saraksti, bet šo to viņš tomēr palaida garām... Protams, var teikt, ka tā ir nevainīga sarakste par ziediņiem, bet ir jābūt vai nu neatlaidīgam, vai nenormālam," paziņoja aktieris.

foto: Ekrānuzņēmums
Paņina sarakste ar Kirkorovu.

Pēc Paņina teiktā, viņš Kirkorova noslēpumus neatklātu, ja vien viņš nekļūtu par putinistu. Aktieris ir sašutis, ka dziedātājs turpina atbalstīt Kremļa režīmu.

"Ja, protams, Kirkorovs neatbalstītu Putinu, ja viņš neatbalstītu šo noziedzīgo režīmu, kas šobrīd ir pie Krievijas varas, kas nogalina Ukrainas cilvēkus, es par viņu neko neteiktu... Man riebjas tādi liekuļi, kas ir slēptie geji un pie reizes atbalsta režīmu, kas iznīcina LGBT tiesības Krievijā. Iznīcina vispār visas cilvēktiesības! Es vienmēr saku patiesību," norādīja Paņins.

Publicētajos sarakstes ekrānuzņēmumos var manīt, ka Kirkorovs Paņinam rakstījis 2020. gada vasarā. Viņš it kā aicinājis aktieri uz "specifiskiem tusiņiem".

Vienlaikus Kirkorovs norādījis, ka jau sen gaidījis "pilnīgas neprātības un netīrības" iespēju, tāpēc aktīvi saucis Paņinu, lai tas pievienojas viņa "izpriecām", vēsta UNIAN.

Viņš atzīmēja, ka viņš ir atvainojies Maksimam Galkinam, kā pēc intervijas ar Kseniju Sobčaku skatītāji varētu padomāt, ka viņam bijušas intīmas attiecības ar Allas Pugačovas vīru Maksimu Galkinu. Patiesībā, kā teica aktieris, viņam nav bijis seksa ar Galkinu. "Visi laikam tagad domā, ka esmu drāzies ar Galkinu," pauda Paņins. "Nē, ar Galkinu mums nav bijis seksa."

Bet viņam bijušas seksuālas attiecības ar Putina atbalstītāju un dziedātāju Filipu Kirkorovu. Paņins nevēlējās par to vairāk runāt, taču viņa reakcija liecina, ka viņam par to ir kauns. "Es drāzos ar Filipu Kirkorovu," Paņins skaidri sacīja.

Filips Kirkorovs laika posmā no 1993. gada līdz 2009. gadam

gallery icon