foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Kas noticis? Seriāla "Beverlihilsa 90210" zvaigzne Torija Spellinga ar bērniem pārcēlusies uz dzīvi kemperu parkā
Torija Spellinga.
Slavenības
2023. gada 8. augusts, 06:45

Kas noticis? Seriāla "Beverlihilsa 90210" zvaigzne Torija Spellinga ar bērniem pārcēlusies uz dzīvi kemperu parkā

Jauns.lv

Izcilais producents nelaiķis Ārons Spellings savulaik radīja ļoti populārus seriālus par stilīgiem Beverlihilsas tīņiem un mūždien karojošām bagātnieku dinastijām, kas dzīvoja krāšņās villās un pārspīlēti glamūrīgā vidē. Taču viņš nekad pat iztēloties nevarētu no Holivudas krāšņās dzīves vēl attālinātāku sižetu, kādu šobrīd patiesajā dzīvē izdzīvo viņa paša meita Torija Spellinga un pieci mazbērni, kuri tagad mitinās lētos moteļos un kempinga parkā.

Seriāla “Beverlihilsa 90210” zvaigzne Torija Spellinga (50) un viņas bērni - Laiems (16), Stella (15), Hetija (11), Fins (10) un Bo (6) - mēneša sākumā nokļuva ziņu virsrakstos, jo atklātībā nonāca fakts par ģimenes īslaicīgo uzturēšanos budžeta motelī.

Jaunie dzīves apstākļi tik ļoti atšķiras no 123 istabu lielās 165 miljonu vērtās savrupmājas Kalifornijā, kuru savulaik dēvēja par “Muižu”. Tur Torija dzīvoja bērnībā kopā ar vecākiem Āronu un Kendiju, un jaunāko brāli Rendiju.

Aizvadītajā nedēļā Torija nofotografēta kopā ar saviem pieciem bērniem dzīvojam kemperu parkā Venturas apgabalā, Kalifornijā.

foto: Alan Davidson/Shutterstock/ Vida Press
Torija Spellinga ar vecākiem un brāli Rendiju 1984. gadā.

“Tas ir haoss,” izteicies kāds anonīms paziņa, kurš jau gadiem pazīst Toriju un viņas vīru Dīnu Makdermotu, kurš šā gada jūnijā pēc 17 laulības gadiem pieprasījis šķiršanos. Paziņa norādījis, ka abi – Torija un Dīns – šobrīd jūtas salauzti.

Lai gan izskanējušas dažādas spekulācijas par to, kāpēc Torijas mamma nav nākusi palīgā, Kendijas Spellingas pārstāvji aizvadītajā ceturtdienā snieguši publisku komentāru, paskaidrojot, ka Kendija sameklējusi māju meitai un viņas bērniem, bet Torija šo piedāvājumu noraidījusi.

foto: Vida Press
Torija Spellinga ar vecākiem Āronu un Kendiju Spellingiem 1992. gadā.

Izskanējusi informācija, ka pārcelšanās uz lētiem moteļiem un kemperu parku esot īslaicīga, jo mājās bērni bieži slimojuši un atklāts pelējums, kas jālikvidē. Taču fakts esot, ka Torijas finansiālā situācija nav spoža.

Spellingu ģimenes draugs pastāstījis izdevumam “Page Six”, ka Torijai un viņas atsvešinātajam vīram Dīnam Makdermotam, ar kuru viņa apprecējās 2006. gadā, vairs nav naudas.

foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM/Shutterstock/ Vida Press
Torija Spellinga ar vīru Dīnu Makdermotu un četriem no pieciem abu kopīgajiem bērniem šā gada 10. jūnijā.

Avots apgalvojis, ka tas ir daļēji tāpēc, ka ģimenei paticis apmesties dārgās īres mājās, kā arī Torijas iepirkšanās paradumu dēļ. Aktrise bieži vien ieslīgusi azartā, pērkot visu pēc kārtas.

“Viņu mājsaimniecības rēķini sasniedz 100 000 mēnesī,” norādījis avots. “Tēriņiem nav gala. 2016. gadā viņai bija istaba, kas līdz griestiem piekrauta ar kastēm, kuras Torija nemaz nebija atvērusi.”

foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Torija Spellinga ar meitām Stellu un Hetiju šā gada maijā.

“Vannas istaba bija pilna ar drēbēm, uz kurām joprojām atradās cenu zīmes. Neskaitot viņas iepirkumus, vēl ir rēķini par mājdzīvnieku aprūpi, uzturēšanos slimnīcās un bērnu privātskolām. Māja bija pilna ar tādiem dzīvniekiem kā cūkas, čūskas un seski. Tā bija kā grezna balta atkritumu savāktuve.”

Avots arīdzan piebildis, ka Torijai šobrīd ir “nepieciešams būt ziņu virsrakstos”, lai piesaistītu sev uzmanību un iespējams saņemtu piedāvājumu veidot jaunu TV realitātes šovu. Atgādināsim, ka viņa ar vīru iepriekš piedalījusies pat vairākos.

Tāpēc viņa tagad “izdomājot” dramatiskas situācijas, piemēram, pavada naktis kopā ar bērniem moteļos un kempinga parkā, lai paparaci to visu varētu nofotografēt, apgalvo avots.

Avots uzstāj, ka šis nav vienīgais dramatiskais pavērsiens, ko Torija apzināti palīdzējusi radīt. Paziņa izdevumam “Page Six” norādījis, ka ļoti ticams esot arī fakts, ka 2013. gadā publicitāti iemantojušais stāsts par Dīna Makdermota sānsoli ar 28 gadus veco sievieti vārdā Emīlija Gudhenda, patiesībā ir Spellingas un Makdermota kopīgi radīts izdomājums.

165 miljonus vērtā “Spellingu muiža”, kuru noskatījusi Lopesa un Afleks

gallery icon

Tolaik par šo skandālu plaši runāja. Vienā no sava TV šova epizodēm Torija zvērēja, ka šāda sieviete patiešām eksistē, taču atklātībā tā arī nekad neparādījās neviena fotogrāfija ar iespējamo Dīna Makdermota mīļāko.

“Viss, ko jūs redzat, ir viņas pašas iestudēts,” norādījis avots. “Šāda sieviete neeksistē. Viņi to izdomāja uzmanības piesaistīšanai. Viņi abi nepārtraukti muļķo medijus. Viņi izfantazē katru savu stāstu.”

Torija Spellinga ar tēvu Āronu Spellingu

gallery icon

“Viss ir meli. Ticamības nav nevienam stāstam. Torija domā, ka nabaga mazās bagātās meitiņas stāstījums ir labs sižets. Viņa uzskata, ka ir tikpat talantīga un radoša kā viņas tēvs.”