foto: Rebel / BACKGRID/ Vida Press
FOTO. Als Pačīno pirmo reizi izgājis sabiedrībā ar mīļoto sievieti pēc kopīgā bērna piedzimšanas
Als Pačīno ar mīļoto sievieti un dēla māti Nūru Alfallu dodas mājup pēc restorāna apmeklējuma.
Slavenības
2023. gada 4. augusts, 08:56

FOTO. Als Pačīno pirmo reizi izgājis sabiedrībā ar mīļoto sievieti pēc kopīgā bērna piedzimšanas

Jauns.lv

Als Pačīno (83) un viņa draudzene Nūra Alfalla (29) pirmo reizi redzēti izejam sabiedrībā pēc abu pirmdzimtā nākšanas pasaulē. Pāris redzēts kopā apmeklējam restorānu Santamonikā (ASV), par to informē izdevums “Daily Mail”.

Otrdien Als Pačīno un viņa mīļotā sieviete Nūra Alfalla apmeklēja restorānu “Giorgio Baldi”, kas atrodas Santamonikā, Kalifornijā. Šo itāliešu virtuves restorānu ļoti iecienījušas slavenības.

Als Pačino un Nūra Alfalla apmeklē restorānu Santamonikā 2023. gada 1. augustā

gallery icon

Filmas “Krusttēvs” 83 gadus vecā zvaigzne un viņa 29 gadus vecā mīļotā bija izvēlējušies saskaņotus tērpus. Abi bija ģērbušies melnā. Žurnālisti ievērojuši, ka pāris izticis bez personīgā šofera pakalpojumiem, pie automašīnas stūres sēdusies Nūra.

Šā gada jūnijā Nūra Alfalla un Als Pačino kļuva par vecākiem dēlam. Jauno vecāku pārstāvis apstiprināja šo ziņu un pastāstīja, ka mazulim dots vārds Romāns Pačino.

83 gadus vecais Als Pačino ar 29 gadus veco draudzeni Nūru Alfallu

gallery icon

Pēc Romāna piedzimšanas Nūra dalījās pārdomās, vai gribētu, lai viņas dēls sekotu tēva pēdās un pievērstos aktiermeistarībai. “Viņš var darīt visu, ko vēlas,” sacīja Nūra un norādīja, ka ir ļoti priecīga kļūt par māti.

Als Pačīno nekad nav bijis precējies, taču viņam ir 33 gadus veca meita, ko dāvājusi aktiermeistarības pasniedzēja Jana Teranta, kā arī 22 gadus veci dvīņi Antons un Olīvija, kuri nākuši pasaulē viņa attiecībās ar aktrisi Beverliju D’Andželo, ar kuru viņš bija kopā no 1996. līdz 2003. gadam.

Als Pačino ar dvīņiem Olīviju Rouzu un Antonu Džeimsu

gallery icon

Als Pačīno ir pazīstams kā gādīgs tēvs, kurš centies rūpēties par visiem saviem bērniem.

“Bērnu piedzimšana ir labākais, kas ar mani dzīvē ir noticis,” viņš atzinies kādā no intervijām.

Ar Nūru Alfallahu leģendārais aktieris sāka tikties 2022. gada aprīlī. Viņš nebija Nūras pirmais draugs, kurš sasniedzis jau cienījamus gadus.

Kinoleģendas Ala Pačino dēls nemaz nelīdzinās tēvam

gallery icon

Pirms tam Nūrai bija romāns ar grupas “Rolling Stones” līderi Miku Džegeru (79) un miljardieri Nikolasu Bergruenu (61). Baumo, ka viņa pat tikusies ar Klintu Īstvudu, kuram tolaik bija 91 gads. Taču pati Nūra apgalvoja, ka viņš ir tikai ģimenes draugs.

Pirms romāna ar Nūru, aktierim Alam Pačīno bija ilgstošas attiecības ar argentīniešu aktrisi Lusilu Solu. Viņas meita Kamila Morona bija Leonardo Dikaprio draudzene.

Als Pačino un viņa 40 gadus jaunākā draudzene Lusila Sola

gallery icon

Leonardo Dikaprio un Kamila Morona

gallery icon