Slavenības
2023. gada 4. augusts, 06:58

Nogurusi, bet laimīga. Lindseja Lohana parāda augumu divas nedēļas pēc dzemdībām

Jauns.lv

Mātes loma lieliski piestāv aktrisei Lindsejai Lohanai. 37 gadus vecā kinozvaigzne staro no laimes un pašpārliecinātības. Viņa soctīklos publiskojusi fotogrāfiju, kurā atrāda savu figūru tikai divas nedēļas pēc dēla Luaja nākšanas pasaulē, un izskatās lieliski.

Aktrise, kura 2022. gadā apprecējās ar finansistu Baderu Šamasu un 17. jūlijā laida pasaulē dēlu, selfijam iepozējusi miniatūrā topiņā un pelēkos velošortos. Lindsejas acis mirdz priekā, atrādot sevi jaunās māmiņas statusā. Un arī viņas vēstījums bija tikpat iedvesmojošs un spēcīgs.

“Esmu tik lepna par to, ko šis ķermenis spēja paveikt grūtniecības mēnešos un tagad, atgūstoties,” viņa rakstīja, piebilstot: “Bērna piedzimšana ir lielākais prieks pasaulē! Mans ikdienas apģērbs pēdējā laikā ir mana @fridamom pēcdzemdību apakšveļa.”

Dodot mājienu par savu ikonisko lomu filmā “Mean Girls”, Lindseja rotaļīgi piebilda: “Jo es neesmu parasta mamma, es esmu pēcdzemdību mamma.”

Fotogrāfijai 37 gadus vecā aktrise iepozējusi mājas interjerā un bez sejas dekoratīvās kosmētikas.

Ar savu vīru arābu finansistu Barderu Šamasu Lindseja iepazinās 2019. gadā. Pāris apprecējās aizvadītajā gadā un šā gada 17. jūlijā kļuva par vecākiem savam pirmdzimtajam. Dēlam dots arābu izcelsmes vārds Luajs, kas nozīmē “sargs un aizstāvis”. Par aktrises grūtniecību kļuva zināms 2023. gada martā.

Lindseja Lohanan ar vīru un dēlu dzīvo Dubaijā.