Slavenības
2023. gada 2. augusts, 14:06

VIDEO: Paņins publiski atklāj, ka viņam bijušas homoseksuālas attiecības ar Kirkorovu un viņš nav par to priecīgs

Jauns.lv

Krievu aktieris Aleksejs Paņins internetā publicējis video, kurā viņš atvainojas Maksimam Galkinam un atklāti runā par savu homoseksuālo pieredzi ar Krievijas estrādes spīdekli Filipu Kirkorovu.

Viņš atzīmēja, ka viņš ir atvainojies Maksimam Galkinam, kā pēc intervijas ar Kseniju Sobčaku skatītāji varētu padomāt, ka viņam bijušas intīmas attiecības ar Allas Pugačovas vīru Maksimu Galkinu. Patiesībā, kā teica aktieris, viņam nav bijis seksa ar Galkinu. “Visi laikam tagad domā, ka esmu drāzies ar Galkinu,” pauda Paņins. “Nē, ar Galkinu mums nav bijis seksa.”

Bet viņam bijušas seksuālas attiecības ar Putina atbalstītāju un dziedātāju Filipu Kirkorovu. Paņins nevēlējās par to vairāk runāt, taču viņa reakcija liecina, ka viņam par to ir kauns. "Es drāzos ar Filipu Kirkorovu," Paņins skaidri sacīja.

Viņš arī piebilda, ka Krievijas šovbiznesā ir vēl viena persona, kas pieder oie LGBT kopienai. Pēc Paņina teiktā, tas ir teātra un kino aktieris Viktors Sukhorukovs.

Intervijā Ksenijai Sobčakai Paņins atklāja, ka vēlas ierasties Ukrainā, neraugoties uz to, ka viņam kopš 2014. gada ir aizliegts ieceļot Ukrainā. Tad viņš atbalstīja Krimas nelikumīgo aneksiju un Doneckas un Luhanskas apgabalu okupāciju.

Taču kopš 2022. gadā viņš nosoda Putina režīmu un atbalsta Ukrainu karā.

"Ko tas nozīmē, ka esmu nevēlama persona Ukrainā. Tas ir principa jautājums. Esmu terorists Krievijā, man ir patiesas bažas par to, kas notiek Ukrainā. Vai nu esmu ienaidnieks Ukrainā vai Krievijā," intervijā Sobčakai pavēstīja Paņins, neslēpjot atbalstu Ukrainai.

Slavenību apskāvienos, ar bērniem un atpūtā: Filips Kirkorovs "Instagram" mirkļos 2021. gadā

gallery icon