TV
2023. gada 1. augusts, 13:13

"Ērkšķu šova" uzvarētāja, iznākot no cietuma, raudājusi, jo vēlējās atpakaļ

Jauns.lv

Raidījuma "Kad viņas satiekas" studijā viesojas TV sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz…” piektās sezonas uzvarētāja Madara Timošilova. Sarunas laikā viņa dalās pārdomās par dzīvi cietumā. Iznākot no tā, viņa ir raudājusi, un tās nebija prieka asaras.

Šova "Caur ērkšķiem uz…" dalībnieces nokļūst cietumā

Negaidīts pavērsiens sagaidījis telekanāla "STV Pirmā" šova “Caur ērkšķiem uz…” dalībnieces. Dāmas nokļūst aiz restēm - Olaines cietuma Atkarīgo centrā ...

gallery icon

Televīzijas skatītājiem nav noslēpums, ka Madara tikai pirms vairāk nekā gada iznāca no cietuma, kurā pavadīja piecus gadus. Var jau šķist, ka sieviete, iznākusi brīvībā, būs saviļņota un priecīga, taču patiesībā viņa bija izmisumā un raudājusi.

“Pirmajā dienā es raudāju, jo es gribēju atpakaļ, es nezināju, kā dzīvot brīvībā. Es biju pieradusi, kā ir dzīvot cietumā un tā režīma," saka viņa, Un tāpat atklāj - uzzinājusi savu tiesas spriedumu, Madara bija gatava izdarīt pašnāvību, jo sākotnējais sods esot bijis 15 gadi, kas nozīmē, ka visa jaunība tiktu pavadīta četrās sienās.

"Caur ērkšķiem uz..." piektās sezonas atklāšanas pasākums

Ar šokējošiem dzīvesstāstiem, negaidītiem pārsteigumiem un cerībām par labāku nākotni pie skatītājiem dodas sociālā TV projekta "Caur ērkšķiem uz…" piektā ...

gallery icon