foto: ekrānuzņēmums no video
"Kas ar viņu noticis?" Kirkorova izskats koncertā šausmina cilvēkus
Kirkorovs vairs nav tas...
Slavenības
2023. gada 1. augusts, 10:16

"Kas ar viņu noticis?" Kirkorova izskats koncertā šausmina cilvēkus

Jauns.lv

Soctīklā "TikTok" parādījies video no kāda nesena Filipa Kirkorova koncerta - skatītāji, skatoties uz mainījušos dziedātāju, nespēja piemeklēt nevienu labu vārdu...

Video Kirkorovs izpilda dziesmu "Dīva", tomēr viņa izskats raisa daudz jautājumu. Cilvēki jau sen ir pieraduši pie dziedātāja nemitīgajiem eksperimentiem ar ārieni, tomēr šobrīd visi kā viens secinājuši, ka Kirkorovs pārvērties par parastu dīvani.

Uz skatuves viņš uzstājās sarkanā, spīdīgā kostīmā (ja to var saukt par kostīmu), turklāt augšējā daļa bija caurspīdīga, auduma gabals sedza tikai priekšdaļu. Filipam bija sirmi mati un tumši bārdas rugāji.

"Tas gadījums, kad nožēlo cenzūras trūkumu. Fiļa ir smieklīgs, bet rodas neveiklības sajūta"; "Kas ar viņu noticis?"; "Tas nav Filips, kuru es dievināju"; "Balss ir viss, kas palicis pāri no Kirkorova, kuru mēs pazinām agrāk," raksta komentētāji.

Savukārt daži Filipu salīdzina ar amerikāņu dziedātāju Semu Smitu, kurš arī pēdējā laikā izvēlas ļoti ekstravagantus tēlus.

"Positivus" festivāla otrā diena. Uz skatuves Sems Smits

Lucavsalā festivāla "Positivus" otrajā dienā uz skatuves kāpj britu solists un dziesmu autors Sems Smits. Festivāla galvenais mākslinieks Smits Rīgā ...

gallery icon

Filips Kirkorovs laika posmā no 1993. gada līdz 2009. gadam

gallery icon