foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Reperis Ozols joprojām rosās drānu biznesā
Ozols.
Slavenības
2023. gada 30. jūlijs, 06:38

Reperis Ozols joprojām rosās drānu biznesā

Žurnāls "Kas Jauns"

Reperis Ozols, īstajā vārdā Ģirts Rozentāls, aizvien līdztekus muzicēšanai rosās drēbju biznesā, vēsta žurnāls "Kas Jauns". Jaunajai dziesmai "Brīvības iela" viņš radījis apģērbu līniju.

Pazīstamo hiphopa mūziķi Ozolu žurnāls "Kas Jauns" nesen sastapis Lucavsalā, kur reperis ne tikai dīdžejoja un kāpa uz "Positivus" skatuves, bet arī uzturējās festivāla tirdziņā, kur bija iekārtojis sava veikala "Hoodshop" tirdzniecības stendu. Interese par stilīgajiem T krekliem un hūdijiem bija ievērojama; un vairums pircēju jauniegādāto apģērbu uzreiz uzvilka, lai festivālā līksmotu jaunās drēbēs.

"Positivus" otra dienā. Ozols iejūtas dīdžeja ādā

"Positivus" otra dienā. Ozols iejūtas dīdžeja ādā.

gallery icon

Amizants mirklis bija pievakarē, kad satumsa, un Ozols konstatēja, ka viņa veikaliņa preču klāsts vairs nav lāgā saskatāms. Viņš nekavējoties lēma pārvietot prožektoru, taču, tā kā tas atradās visai augstu, kājām stāvot uz zemes, lampa nebija aizsniedzama. Te lieti noderēja uzņēmēja paša mersedess, kas arī bija novietots līdzās tirdzniecības vietai. Ģirts braši uzlēca uz automašīnas, pastiepās un veiksmīgi tika klāt apgaismes ierīcei, ko pagrozīja dažādos virzienos, lai atrastu sakarīgāko rakursu.

Izrādās, ka Ozolam tieši šāds mersedess bija pats pirmais auto, ko viņš iegādājās pēc pirmā veiksmīgi izdotā un pārdotā ierakstu albuma "Cieņa un mīlestība", kurā lielākais hits bija nu jau par latviešu repa kulta dziesmu kļuvušais "Rajons".

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!