Supermodeles Keitas Mosas jaunākā māsa debitē modes skatē. FOTO
Keitas Mosas jaunākā māsa Lotija seko slavenās māsas pēdās un arī kļuvusi par modeli.
Slavenības
2015. gada 16. marts, 07:51

Supermodeles Keitas Mosas jaunākā māsa debitē modes skatē. FOTO

Jauns.lv

Britu supermodeles Keitas Mosas (40) jaunākā māsa Lotija Mosa (17) debitējusi kā modele zīmola „Sonia Rykiel” skatē Parīzes modes nedēļā.

Pirms četriem gadiem, kad Lotijai (pilnajā vārdā Šarlotei) vēl nebija pat 14 gadu, meitene noslēdza līgumu ar aģentūru „Storm Model Agency”, pateicoties kurai pasaule savulaik uzzināja arī par Keitu Mosu. Pēc tam, kad atklātībā nonāca Lotijas fotogrāfijas no māsas Keitas un Džeimija Hinsa kāzām, modes žurnāls „Vogue” rakstīja: „Visas pazīmes liecina, ka viņa ies savas māsas pēdās.”

Kerola Vaita, kura savulaik atklāja supermodeli Naomi Kempbelu, izteicās: „Viņa ir skaista un svaiga, īsta angļu roze. No Lotijas sanāktu lieliska modele.”

Lasot tik daudzsološas atsauksmes, ko pauduši modes industrijā ietekmīgi ļaudis, arī dizaineri pievēruši acis uz to, ka Lotija nav tik gara kā vairums modeļu. Meitenes parasti ir 1.73 m un vairāk, savukārt Lotijas augums sasniedz vien 1.65 m atzīmi.

Keitas māsa īsti neatbilst arī klasiskajiem skaistuma standartiem 90-60-90. Viņas parametri ir 81-66-86. Skaudīgie teic: ja esi Keitas Mosas māsa, tad skaidrs, ka visas durvis ir atvērtas. Atgādināsim, ka arī Keita savulaik ne tuvu neatbilda klasiskajiem modeles standartiem. Arī viņa nav tik gara kā vairums modeļu. Keitas Mosas augums ir 1.68 m.

Lotija ir Keitas pusmāsa, kura dzimusi viņas tēva otrajā laulībā.

Aizvadītā gada jūlijā Lotija fotografējās zīmola „Calvin Klein” džinsu reklāmā. Tieši 21 gadu agrāk viņas māsa pozēja „Calvin Klein” džinsos un pateicoties šīm fotogrāfijām kļuva par superzvaigzni.

Lotijas Mosas pirmā fotosesija

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press