Slavenības
2023. gada 25. jūlijs, 11:11

VIDEO: slavenību vizāžiste Jana Kozlova dod padomus, kā pareizi iekrāsot uzacis

Jauns.lv

Multimākslinieks Kašers uz raidījuma "Stila patruļa" pārvērtībām aicinājis aktrisi Līgu Zeļģi, kurai palīgā nāk slavenību vizāžiste Jana Kozlova, kas atklāj vērtīgus padomus, kā iekrāsot pat visgaišākās un nepaklausīgākās uzacis.

"Runājot par to, kā uzacis uzzīmēt vienādas, princips ir ļoti vienkāršs – viss jādara simetriski un pakāpeniski. Ja jūs vispirms uzzīmēsiet vienu uzaci un pēc tam otru, ir ārkārtīgi maza iespēja, ka tās sanāks vienādas, jo mēs visi esam asimetriski,” atgādina vizāžiste.

Lai panāktu maksimāli vienādu uzacu efektu, vispirms nepieciešams pāris svītriņas ievilkt uzacs sākumpunktā, koncentrējoties uz apakšējo malu, savukārt, kad tas izdarīts, jāiezīmē uzacs augstākā punkta apakšējā mala. Visbeidzot, lai iezīmētu uzacs beigu līniju, vizāžiste iesaka ņemt vērā faktu, ka mūsu uzacs līnija atkārto skropstu līnijas formu.

“Galvenais, nezīmējiet nekādas kantītes un atcerieties - ja uzacs virziena maiņas zona tiek piepacelta uz augšu, tas sejas ovālam dod liftinga efektu," brīdina Jana.