Mūzika
2023. gada 17. jūlijs, 09:52

Video: "Es nevienu mākslinieku nezinu, dēls iepazīstinās ar reperiem." Kā festivāla norisi vērtēja "Positivus" apmeklētāji?

Marika Džule

Jauns.lv

Jau otro gadu Lucavsalā bez telšu pilsētiņas, ar videi draudzīgāku kārtību un plašu vērienu aizritējis "Positivus" festivāls. Kā vērtējama pasākuma gaisotne un spilgtākie iespaidi? To Jauns.tv skaidroja sarunā ar "Positivus" apmeklētājiem.

Vairums atzīst, ka ar nepacietību gaidījuši festivālu, jo tā ir iespēja satikt draugus, atrādīt īpaši pārdomātus tērpus un baudīt pazīstamu mākslinieku uzstāšanos. Arī šoreiz norises vieta – Lucavsala – nav likusi vilties, taču ir ilgas pēc jūras un ārpuslielpilsētas sajūtas, kas festivālam Salacgrīvā piešķīra pievienoto vērtību.

"Positivus" apmeklētāji izbauda festivāla gaisotni

Jau otro gadu Lucavsalā bez telšu pilsētiņas, ar videi draudzīgāku kārtību un plašu vērienu aizritējis “Positivus” festivāls. Kā vērtējama pasākuma ...

gallery icon


"Es uz festivālu braucu katru gadu, liekas, šogad maz cilvēku, bet, cerams, viņi atnāks," saka Nastja, kura darbojas modes lietu tirdziņā. Daļa aptaujāto "Positivus" festivālu iesaka apmeklēt apģērbā, kas ir ne tikai pūlī pamanāms, divtūkstošo gadu tendenčuiedvesmots, stilīgs un atkailinošs,bet arī, lai būtu laikaapstākļiem atbilstošs un ērts.

"Ļoti solīds festivāls, organizācija, laba apsardze, pie ieejas visu labi, mierīgi pārbaudīja," saka Krists.

Festivāls "Positivus" otrā diena. 15.07.2023

Rīgā, Lucavsalā, apmeklētāji izbauda "Positivus" festivāla otro un noslēdzošo dienu.

gallery icon


Daļa aptaujāto "Positivus" festivālu apmeklējuši pirmo reizi un to dara, jo pavada vai pieskata savus bērnus, kuri nākuši baudīt konkrētu mākslinieku uzstāšanos. "Es nevienu mākslinieku nepazīstu, dēls iepazīstinās ar reperiem," saka "Metro Boomin" fana tēvs.

Atgriezies festivāla gaisotnē un noskaidro apmeklētāju viedokļus, vērtējumu desmit ballu sistēmā skaties rakstam pievienotajā video.

Festivāls "Positivus". Pirmās dienas vakars. 14.07.2023.

Lucavsalā 14. jūlijā sākās mūzikas festivāls "Positivus", kas turpināsies arī sestdien, 15.jūlijā. Pasākuma rīkotāju ieskatā, īpaša uzmanība festivālā veltāma diviem ...

gallery icon

Jau ziņots, ka pēc 13 gadiem Salacgrīvā "Positivus" jau otro gadu notika galvaspilsētā Rīgā divas dienas – piektdien, 14. jūlijā, un sestdien, 15. jūlijā. Galvenie mākslinieki bija "Metro Boomin" un pretrunīgi vērtētais Sam Smith.

Festivāls "Positivus". Pirmā diena. 14.07.2023.

Lucavsalā 14. jūlijā sākās mūzikas festivāls "Positivus", kas turpināsies arī sestdien, 15.jūlijā. Pasākuma rīkotāju ieskatā, īpaša uzmanība festivālā veltāma ...

gallery icon