Mūzika
2023. gada 15. jūlijs, 08:10

Šodien Lucavsalā aizritēs "Positivus" otrā diena un uz skatuves kāps festivāla galvenais mākslinieks

Jauns.lv

Lucavsalā šodien notiks festivāla "Positivus" otrā diena, kurā uz "LMT Stage" kāps britu solists un dziesmu autors Sems Smits.

Festivāla galvenais mākslinieks Smits uz festivālu ieradīsies ar komandu 53 cilvēku sastāvā - mūziķi, dziedātāji, dejotāji.

foto: Mārtiņš Ziders
Festivāla "Positivus" apmeklētāji iemūžina svarīgo notikumu.

Tāpat šodien uz "LMT Stage" kāps "Gustavo", "alt-J", bet uz "Lāčplēsis Stage" uzstāsies "Martas asinis", "Wiesulis", "Anna B Savage", "Sleaford Mods" un "Little Big".

Festivāls "Positivus". Pirmā diena. 14.07.2023.

Lucavsalā 14. jūlijā sākās mūzikas festivāls "Positivus", kas turpināsies arī sestdien, 15.jūlijā. Pasākuma rīkotāju ieskatā, īpaša uzmanība festivālā veltāma ...

gallery icon

Gaidāms, ka sestdien uz "Evolution Stage" uzstāsies "Perestroika", "Vultura", "Hunn", "I Mean Love", "Zeļģis", "Fiņķis" un "Mauku sencis & Grandmaster Neons".

Festivāls "Positivus". Pirmās dienas vakars. 14.07.2023.

Lucavsalā 14. jūlijā sākās mūzikas festivāls "Positivus", kas turpināsies arī sestdien, 15.jūlijā. Pasākuma rīkotāju ieskatā, īpaša uzmanība festivālā veltāma diviem ...

gallery icon

Savukārt zonā "Jim Beam Silten Disco" mūziku atskaņos "DJ Reinis Kārlis Rutkis", "DJ Inga Zeile", "DJ Artūrs Pudāns", "DJ Rojs Rodžers", "DJ Kārlis Zariņš", "DJ Rudd" un "DJ Aspirīns". Pasākuma noslēdzošajā dienā festivāla apmeklētājus izklaidēs "Comedy Latvia" "stand-up" komiķi.

Cenas "Positivus". Pirmā diena. 2023

Šodien, 14. jūlijā, Rīgā sākas populārais festivāls “Positivus”. Portāls Jauns.lv apskatīja, ar kādām cenām jārēķinās alus, desu un citu uzkodu ...

gallery icon

"Positivus" festivāla teritorija apmeklētājiem šodien būs atvērta no plkst.12 līdz 3.