Par precētiem vīriem kļuvuši Dailes teātra aktieri Niklāvs Kurpnieks un Toms Veličko
Slavenības
2023. gada 13. jūlijs, 12:07

Par precētiem vīriem kļuvuši Dailes teātra aktieri Niklāvs Kurpnieks un Toms Veličko

Jauns.lv

Izmantojot starpsezonu pauzi savā darbvietā Dailes teātrī, par precētiem vīriem kļuvuši aktieri Niklāvs Kurpnieks un Toms Veličko.

Kā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns", pēc piecu gadu ilgas kopābūšanas 1. jūlijā Rīgas Mārtiņa Evaņģēliski luteriskajā baznīcā gredzenus mija Dailes teātra aktieris Toms Veličko un viņa izredzētā Alise Jirgensone.

Toms un Alise saderinājās pirms pusotra gada. Kāzu dienā līgava bija posusies Kauņā pie dizaineres pasūtītā kleitā. Apprecoties jaunā sieva pārgāja vīra uzvārdā.

Laulību ceremonijā baznīcā piedalījās pāra tuvinieki, daži draugi un kolēģi, taču svinēšana pēc jāvārda došanas rīkota netika, jo jaunais pāris devās 20 dienu garā medusmēneša ceļojumā uz Itāliju. “Balle ar kuplāku draugu pulku un muzikantiem būs pēc mūsu atgriešanās Latvijā. Kāzu svinēšana notiks Alises laukos, kur svinībām 60 viesu lokā tiks skaisti izrotāts un iekārtots īsts lauku siena šķūnis. Un par zaļumballes mūziku gādās grupa Vectēva papirosi,” tā "Kas Jauns" atklāja jaunais vīrs Toms Veličko, kurš šajā teātra sezonā publikas atzinību izpelnījies ar veikumu Dailes teātra izrādē "Kur pazuda valsts?".

Savukārt viņa kolēģis Niklāvs Kurpnieks nupat sociālās saziņas tīklā "Instagram" izziņojis, ka par sievu apņēmis Jaunā Rīgas teātra aktrisi Lolitu Stūrmani, kas pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu.

Niklāva Kurpnieka izredzētā Lolita Stūrmane vasarā pabeidza režisora Alvja Hermaņa aktierkursu Latvijas Kultūras akadēmijā un kopš 2022. gada teātra sezonas sākšanās ir štata aktrise Jaunajā Rīgas teātrī.

Sveicam jaunlaulātos!