TV
2023. gada 12. jūlijs, 12:59

"Viņa mani gribēja sūtīt uz klosteri!" - šova "Caur ērkšķiem uz..." uzvarētāja par mātes attieksmi

Jauns.lv

Sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz…” piektās sezonas uzvarētāja Madara Timošilova, viesojoties raidījumā “Kad viņas satiekas”, atklāj pavisam rūgtu patiesību par savas mammas reakciju, uzzinot, ka meitene ir homoseksuāla.

Madara televīzijas skatītājus šokēja ar savu dramatisko dzīves gājumu. Meitenei ir vien 24 gadi, bet viņa tikai pirms gada iznāca no cietuma, kurā izcieta sodu par uzbrukumu. Nav noslēpums, ka Madara šova laikā iepazinās ar savu mīļoto, taču savas attiecības viņa nevēloties afišēt.

“Man ir pilnīgi vienalga, ko citi domā par mani - vai es esmu ar meiteni, vai puisi, man tiešām ir vienalga. Tā ir mana izvēle, man patīk meitenes, "saka Madara. Jautāta, ko par viņas izvēli esot teikuši vecāki, Madara mierīgi atbild: “Es tētim tā arī pateicu, manuprāt, man patīk meitenes, un viņš to atbalstīja. Bet, kad es to pateicu savai mammai, viņa teica, ka sūtīs mani uz klosteri.”

"Caur ērkšķiem uz..." piektās sezonas atklāšanas pasākums

Ar šokējošiem dzīvesstāstiem, negaidītiem pārsteigumiem un cerībām par labāku nākotni pie skatītājiem dodas sociālā TV projekta "Caur ērkšķiem uz…" piektā ...

gallery icon