Slavenības
2023. gada 11. jūlijs, 13:22

VIDEO: Karīna Tatarinova stāsta, kāpēc pametusi Nacionālo teātri

Jauns.lv

Sarunu šovā "Pasaki to skaļi" aktrise Karīna Tatarinova pastāstījusi par savu lēmumu aiziet no Nacionālā teātra skatuves.

Pamest šo teātri aktrisi pamudinājis izaugsmes trūkums, viņu ierobežojušas vienāda veida lomas. Daudziem šis lēmums varētu šķist drosmīgs, taču Karīna saka - ne jau ēka nosaka aktiera prasmes un līmeni.

Viņa saka, ka savulaik teātra vidē valdījusi gaisotne, kurā aktieri tiek vērtēti pēc personības un noteikta tipāža. Karīnai esot bijusi sajūta, ka pēc viņas vizuālā izskata tika iedalītas lomas, kuras viņai īsti nebija tuvas un saistošas: “Tajā vienā gadā es biju pie direktora, kas tajā laikā bija Rieksts, es aizgāju un teicu, kaut vismazāko, bet citādāku lomu, jo man šīs vienādās lomas neko nedod izaugsmei.” Taču pēc šīs sarunas Tatarinova izlēmusi doties ārštata aktrises virzienā. Bet kopš 2016. gada nogales viņa ir Liepājas teātra štata aktrise.

Karīna Tatarinova tikai mirkli padomā pirms pareizi šķērsot ielu

2016. gada 11. aprīlī uz Valmieras teātrī notikušo Krodera balvas pasniegšanas ceremoniju aktrise Karīna Tatarinova ieradās strikti ievērojot ceļu satiksmes ...

gallery icon