foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Linda Leen mulsina nepazīstamos, Porziņģa draudzenei biedējošs stāsts - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Linda Leen un Laura Vizla.
Slavenības
2023. gada 21. jūlijs, 12:12

Linda Leen mulsina nepazīstamos, Porziņģa draudzenei biedējošs stāsts - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Porziņģa draudzenei biedējošs stāsts

Sociālo tīklu satura veidotāja un basketbolista Kristapa Porziņģa draudzene Laura Vizla dalījusies ar biedējošu stāstu, kas viņu nesen piemeklējis.

Proti, komentējot video, kurā redzams, ka kāds autovadītājs haotiski un bīstami brauc pa šoseju, Laura raksta, ka arī viņai bijusi saskarsme ar šādu šoferi un teju notikusi pat avārija, kad vadītājs iebraucis pretējā joslā.

Kristaps Zutis meklē darbu

Bokseris Kristaps Zutis nonācis diezgan nopietnu pārdomu priekšā – bokss esot beidzies, ar līgavu Elīnu vairs nepiedalīsies raidījumā "Slavenības. Bez filtra", esot jāsāk meklēt darbs.

Komentāros viņam iesaka doties strādāt uz policiju, bet Kristaps atbild, ka viņu tur neņemot. Izskanēja arī ierosinājums strādāt par ogu lasītāju, uz ko Kristaps atbildēja, ka esot bijis Anglijā pusgadu un vairs nekad ogas nelasīšot. Trenēt cilvēkus viņš arī negribot – jo tad no rīta līdz vakaram būtu jāatrodas sporta zālē.

Zutis ar vienu sitienu pieveic bokseri, kurš kādreiz nokautēja Taisonu

Latvijas bokseris Kristaps Zutis sestdien "Arēnā Rīga" cīņu šovā "Pafbet 101 Fighting Championship" 24 sekunžu laikā pieveica bijušo pasaules čempionu ...

gallery icon

Raimonds Elbakjans ar meitu apskata Bejonsu

Ielu kultūras un sporta kustības "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans devies aizraujošā piedzīvojumā kopā ar savu meitu Adrianu uz Varšavu, kur izbaudīja pasaulslavenās dziedātājas Bejonsas koncertu.

Raimonds saka – viņa kopā ar savu komandu uzlikusi jaunu kvalitātes un šovu latiņu, ko tādu viņš vēl nav bijis redzējis. Raimonds gan tomēr arī piebilst, ka pietrūcis sirsnības un skaņas kvalitāte brīžiem esot bijusi briesmīga.

Ralfs Eilands grib kārtību

Mūziķis Ralfs Eilands ir nepielūdzams sabiedriskās kārtības jautājumos – viņš paziņojis, ka turpmāk, ja kāds sabiedriskās ēdināšanas vietā vienkārši aizņems galdiņu, neveicot nekādu pasūtījumu, šie cilvēki tagad var sagaidīt, ka pie viņu galdiņa blakus apsēdīsies Ralfs! Un droši vien – itin pikts!

Linda Leen mulsina nepazīstamos

“...un tad pēc 5min nāk mans paziņa, ko domāju, ka sveicināju…” Mēs varam tikai pieļaut, ka tam nejaušajam garāmgājējam nudien bija izdevusies diena, kad pavisam negaidīti viņu ļoti sirsnīgi sveicināja pati Linda Leen!

Lindas Leen uzstāšanās LTV "Koncertā Z studijā"

2020. gada 22. maijā Latvijas Televīzijas projektā "Koncerts Z studijā" uzstājās samtainās un spēcīgās balss īpašniece Linda Leen kopā ar ...

gallery icon