foto: John Rainford / SplashNews.com/ Vida Press
Princese Ketrīna kļuvusi par visvairāk fotografēto sievieti pasaulē
Velsas princese Ketrīna.
Slavenības
2023. gada 10. jūlijs, 08:01

Princese Ketrīna kļuvusi par visvairāk fotografēto sievieti pasaulē

Jauns.lv

Velsas princese Ketrīna atzīta par visvairāk fotografēto sievieti uz mūsu planētas.

Britu karaļnama komentētāja Emīlija (vietnē "Instagram" pazīstama kā EmilieHRH) apgalvojusi, ka Velsas princese Ketrīna uz doto brīdi ir pasaulē visvairāk fotografētā sieviete. Tikai fotoaģentūras “Getty Images” arhīvos vien atrodami 181 167 attēli, nemaz nerunājot par tūkstošiem citu aģentūru un fanu mobilo tālruņu, kuru krājumos ir princeses fotogrāfijas.

“Getty Images” ir amerikāņu vizuālo mediju uzņēmums, kas piedāvā studiju fotogrāfijas, paparaci momentuzņēmumus, video un mūzikas failus saviem patērētājiem. Viņu kartotēkā atrodami vairāk nekā 477 miljoni failu.

Princis Viljams un princese Ketrīna apmeklē karaļa Čārlza III otro kronēšanas ceremoniju Skotijā

gallery icon

Princese Ketrīna, kura pirms kāzām bija pazīstama kā Keita Midltone, ir troņmantnieka prinča Viljama sieva un nākamā karaliene. Pērn septembrī pēc karalienes Elizabetes II nāves pāris mantoja Velsas prinča un princeses titulus. Līdz tam Velsas prinča tituls piederēja Čārlzam, kurš pēc kļūšanas par karali to nodeva vecākajam dēlam.

Princis Viljams un princese Ketrīna apmeklē karaliskās zirgu sacīkstes Askotā 2023. gadā

gallery icon

Savulaik plašsaziņas līdzekļi rakstīja, ka visvairāk fotografētais cilvēks uz mūsu planētas ir iepriekšējā Velsas princese – prinču Viljama un Harija māte lēdija Diāna Spensere.

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon

Dažādu izdevumu sniegtā informācija atšķiras. Visvairāk fotografēto cilvēku skaitā minēta arī realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana, sabiedrības dāma Parisa Hitlone, popzvaigzne Britnija Spīrsa, karaliene Elizabete II, popmūzikas karalis Maikls Džeksons, pāvests Jānis Pāvils II un kinoleģenda Merilina Monro.

Velsas princese Ketrīna apmeklē valsts banketu par godu Dienvidāfrikas prezidenta Sirila Ramafosa vizītei

gallery icon