Slavenības
2023. gada 3. jūlijs, 12:55

VIDEO: Dana Bjorka atklāj, kā iepazinusies ar vīru

Jauns.lv

Aktrise un Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra direktore Dana Bjorka sarunu šovā "Pasaki to skaļi" atklājusi, kā iepazinusies ar savu vīru.

Viss sācies pirms gadiem kādā Jelgavas sporta klubā, kurā Danas vīrs strādājis par treneri. Pēc kāda aicinājuma iedzert kafiju Dana esot asi noraidījusi šo piedāvājumu, un abi vairs neesot tikušies. Taču pēc pāris gadiem liktenis abus atkal esot savedis kopā, bet šoreiz uz visiem laikiem.

Ar topošo vīru Igoru Dana iepazinās sporta klubā - laikā, kad bija attiecībās. Viņa atzīst, ka savstarpēja ķīmija bija uzreiz, bet, cienot savas attiecības, Dana uzreiz skaidri un gaiši pateica, ka nekas nevar būt: “Man nav laika ar tevi un ar kādu citu dzert kafiju, un vispār nevajag mani aicināt. Un ļoti asi noliku klausuli.”

Pēc šādas stingras atbildes vīrietis vairs Danai nerakstīja un apprecējās ar citu sievieti, taču liktenim bija citi plāni - pēc gadiem abi atkal satikās un nu ir laimīgi laulāts pāris.

Šovā “Balss maskā” atmasko aktrisi Danu Bjorku

26. februārī, kanālā TV3 pirmizrādi piedzīvoja muzikālā šova “Balss maskā” 3. sezona. Sezonas atklāšanas raidījumā uz skatuves pirmos pavedienus atklāja ...

gallery icon

Mirkļi no aktrises Danas Bjorkas (Čerņecovas) dzīves - uz skatuves, ikdienā un teātra direktores gaitās

gallery icon