foto: Casey Flanigan/imageSPACE / MEGA / Vida Press
Slavens "jūtūberis" bijis starp tiem, kuri aicināti zemūdens ceļojumā uz "Titāniku"
"MrBeast".
Slavenības
2023. gada 26. jūnijs, 11:23

Slavens "jūtūberis" bijis starp tiem, kuri aicināti zemūdens ceļojumā uz "Titāniku"

Jauns.lv

"YouTube" zvaigzne MrBeast svētdien paziņoja, ka viņš tika uzaicināts pievienoties zemūdens ceļojumam uz "Titānika" vraku, taču atteicās.

"Šomēnes mani uzaicināja braukt ar zemūdeni "Titāns", bet es atteicu. Bailīgi apzināties, ka es varēju tajā atrasties," svētdienas rītā tviterī rakstīja "MrBeast".

Lai gan viņš neprecizēja, vai uzaicinājums bija uz liktenīgo "Titāna" braucienu, kas beidzās ar katastrofālu imploziju, "MrBeast", kura īstais vārds ir Džimijs Donaldsons, dalījās ar daļu no teksta, kurā kāds viņam piedāvāja pievienoties izpētes braucienam.

"Turklāt šā mēneša beigās es dodos uz "Titāniku" ar zemūdeni," rakstīja cilvēks. "Komanda būtu sajūsmā, ja tu brauktu līdzi."

CNN ir sazinājusies ar Donaldsona pārstāvjiem, lai saņemtu komentārus.

Ar vairāk nekā 162 miljoniem pašreizējo sekotāju "MrBeast" ir lielākā abonentu bāze no visiem "YouTube" veidotājiem. Viņa videoklipos bieži tiek rādīti triki, sacensības un vērienīgi filantropijas pasākumi.

Notiek izmeklēšana par to, kas izraisīja "OceanGate Titan" zemūdens kuģa imploziju, kurā pagājušajā nedēļā, lai apmeklētu "Titānika" vraku, gāja bojā visi pieci cilvēki, kas atradās uz tā klāja.

Bojā gāja OceanGate izpilddirektors Stoktons Rašs, britu uzņēmējs Hamišs Hārdings, franču nirējs Pols Anrī Nargeolets un Pakistānā dzimušais uzņēmējs Šahzada Dauds un viņa dēls Sulemans, kuri bija Lielbritānijas pilsoņi.

Zemūdene "Titan" un tās glābšanas operācija

Glābēju komanda atzinusi par mirušiem piecus cilvēkus, kas svētdien ar dziļūdens zemūdeni "Titan" devās dzelmē Atlantijas okeāna ziemeļos, lai aplūkotu ...

gallery icon