Traģisks notikums Lolitas Neimanes dzīvē - miris viņas mīlulis Bendžamins, ko sakodis kaimiņu suns
Slavenības
2023. gada 21. jūnijs, 06:33

Traģisks notikums Lolitas Neimanes dzīvē - miris viņas mīlulis Bendžamins, ko sakodis kaimiņu suns

Jauns.lv

Populārā diētas ārste un pasniedzēja Lolita Neimane piedzīvojusi asinsstindzinošus notikumus. Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", viņas acu priekšā lielāks suns sakodis ilggadējo ģimenes mīluli - krievu toiterjera sunīti Bendžaminu.

Lolita Neimane, neko ļaunu nenojauzdama, veda ikdienas pastaigā savu mazo klēpja sunīti, 14 gadu veco Bendžaminu, kad pēkšņi bez pavadas viņas mazajam mīlulim metās virsū kaimiņmājas suns. Viens ir skaidrs, katram suņa saimniekam ir jāuzņemas atbildība par savu ģimenes četrkājaino draugu. “Šajā gadījumā lielo suni izlaida ārā nevis paši suņa saimnieki, bet gan mājas un suņa pieskatītāji saimnieku prombūtnes laikā. Attaisīja vārtiņus, un suns kā bulta iznesās ārā. Turpat blakus bija izpalīdzīgs jauns vīrietis, kas momentā mani ar sunīti iesēdināja savā mašīnā un aizveda mūs uz klīniku. Tur uzreiz viņš nonāca reanimācijā, bet diemžēl.... tā... neveiksmīgi,” tās dienas notikumus atmiņā atsauc diētas ārste.

Sarunā ar "Kas Jauns" Lolita Neimane pastāsta, ka par šo notikumu, savu dēlu mudināta, ir vērsusies arī policijā, un šī lieta tiks izskatīta: “Es izsaucu policiju, kas ierodoties atzina, ka viņu praksē šāda veida gadījums esot pirmais.”

Dietoloģe teic, ka piedzīvotais joprojām viņai ir acu priekšā, un piekrita pastāstīt par šo bēdīgo situāciju, lai arī citi suņu īpašnieki zinātu, kā rīkoties, ja pēkšņi gadās šāda nelaime. “Skaidrs, ka suņi suņus mēdz sakost un ievainot. Ir dzirdēti dažādi gadījumi par dzīvnieku pasauli. Viena paziņa stāstīja par kaķa rīcību, kad, ejot ārā no veikala, pēkšņi viņai kaķis uzlecis virsū un saskrāpējis,” piebilst Neimane.