TV
2023. gada 19. jūnijs, 14:55

VIDEO: Olga Kambala atklāj, kāpēc viņai vairs nav draugu

Jauns.lv

Jauns.lv

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Olga Kambala devusies meklēt jaunu apakšveļu savām jaunajām ķermeņa aprisēm. Ģērbtuvē viņa atklāj sašutumu par tautiešiem, kuri šausminās par meitenēm, kas darbojas vietnē "OnlyFans".

Pēc Olgas domām. viņas sociālajos tīklos atrodamas izaicinošākas bildes. Tāpat viņa atklāj, kur palikuši visi viņas draugi un draudzenes un kādu iemeslu dēļ viņa sabiedrībā neiziet vienatnē.

Aprīļa izskaņā Olga Kambala veica plastisko operāciju krūtīm un degunam. Pirms kāda laika par savu jauno izskatu viņa pavēstīja arī publiski, bet tagad sieviete ir nolēmusi iegādāties jaunu veļu jaunajām aprisēm. Kā jau īstā iepirkšanās dienā, neiztrūkst arī sievišķīgu sarunu. Olga kameru priekšā vaļsirdīgi atzīstas, ka viņai vairs nav neviena drauga, jo Kaspara greizsirdība viņai to liedz. Kā izrādās, daudzi vīrieši publiskos pasākumos koķetē ar Olgu un viņas vīram tas nepatīk: "Kaspars baidās, tāpēc viņš mani nekur nelaiž vienu pašu. Man ir nogriezti visi draugi, draudzenes, man nav neviena. Man ir izdzēsti visi telefoni, ar ko es varēju iziet izdzert kafiju!”

Olgas Kambalas erotiskā fotosesija

Sportista Kaspara Kambalas sievas fitnesa entuziastes Olgas Kambalas erotiskā fotosesija.

gallery icon

Kambalu pāra kāzas pieczvaigžņu viesnīcā "Baltic Beach Hotel"

gallery icon

Kaspars un Olga Kambalas - viens no spilgtākajiem Latvijas pāriem

gallery icon