foto: A.I.M/BALD / BACKGRID/ Vida Press
Ala Pačino draudzene neizpratnē par zelta meklētājas reputāciju. Viņai neesot vajadzīga aktiera nauda!
Als Pačino un viņa 54 gadus jaunākā draudzene Nūra Alfalla.
Slavenības
2023. gada 15. jūnijs, 18:11

Ala Pačino draudzene neizpratnē par zelta meklētājas reputāciju. Viņai neesot vajadzīga aktiera nauda!

Jauns.lv

Ala Pačino mīļotā sieviete Nūra Alfalla, kura ir 54 gadus jaunāka par slaveno aktieri, neļauj sevi ietekmēt baumām, ka viņa esot zelta meklētāja, kuru vilina tikai materiālais labums.

Sarunā ar portālu RadarOnline, kāds Nūras Alfallas paziņa atklājis, ka 29 gadus vecā sieviete pati nāk ne tikai no turīgas ģimenes, bet viņa ir arī izveidojusi Beverlihilsā atzītas producentes karjeru.

83 gadus vecais Als Pačino ar 29 gadus veco draudzeni Nūru Alfallu

gallery icon

Vārdā nenosauktais avots izteicies, ka Alfallai pašai ir sava nauda un viņa nav kopā ar “Krusttēva” zvaigzni viņa bagātības dēļ. Paziņa arī piebildis, ka Nūra nicīgi smejas par “zelta meklētājas” reputāciju, kādu viņai piešķīrusi daļa sabiedrības.

“Viņai nav vajadzīga Ala nauda,” apliecina paziņa.

foto: A.I.M/BALD / BACKGRID/ Vida Press
Als Pačino un viņa 54 gadus jaunākā draudzene Nūra Alfalla.

Ala Pačino gaidāmā ceturtā bērna topošā māmiņa savulaik bijusi romantiski saistīta arī ar citiem slaveniem vīriešiem, kuri ir krietni gados. Viņai bijis romāns ar grupas “Rolling Stones” līderi Miku Džegeru (79) un miljardieri Nikolasu Bergruenu (61). Alfalla 2019. gadā redzēta arī kino veterāna Klinta Īstvuda (93) kompānijā, taču vēlāk apgalvoja, ka viņi esot tikai draugi. Jaunā sieviete savulaik manīta arī kopā ar filmas “Inglorious Basterds” aktieri Eli Rotu (51).

Nūrai Alfallai lielā gadu starpība ar Alu Pačino “nav problēma”, kāds cits paziņa vēl 2022. gada aprīlī norādījis izdevumam “Page Six”, piebilstot, ka kuveitiešu amerikāņu filmu producente “pārsvarā satiekas ar ļoti bagātiem gados vecākiem vīriešiem”.

“Viņa iesaistās attiecībās tikai ar sabiedrības krējumu un arī pati nāk no naudīgas ģimenes,” norādījis paziņa.

Alfalla ir dzimusi Beverlihilsā un apmeklējusi Kalifornijas universitātes Filmu un televīzijas skolu, vēlāk izveidojot producentes karjeru.

Nūras Alfallas bērns aktierim Alam Pačino būs ceturtais. Viņš jau ir tēvs trīs bērniem, kuru mātes ir divas dažādas sievietes. Alam ir 22 gadus veci dvīņi Olīvija Pačino un Antons Džeimss Pačino, kuri pasaulē nākuši viņa attiecībās ar Beverliju D’Andželo. Aktierim ir arī 33 gadus veca meita Džūlija Pačino, kuru viņam dāvājusi bijusī partnere Džena Taranta.

Als Pačino ar dvīņiem Olīviju Rouzu un Antonu Džeimsu

gallery icon

Komentējot baumas par Nūras Alfallas zelta meklētājas reputāciju, paziņa strikti noraidījis šīs runas kā pagalam aplamas un nepatiesas. “Nūra ne tikai nāk no ārkārtīgi turīgas ģimenes, bet arī pati ir strādājusi, lai nopelnītu savu bagātību,” viņš norādījis.

Kinoleģendas Ala Pačino dēls nemaz nelīdzinās tēvam

gallery icon