I’ pazīt nevar! Bijušie meiteņu elki "Tokio Hotel" desmit gadus pēc slavas zenīta! FOTO
Grupas „Tokio Hotel” solists Bils Kaulics šā gada martā un pirms gandrīz desmit gadiem.
Slavenības
2015. gada 23. marts, 05:50

I’ pazīt nevar! Bijušie meiteņu elki "Tokio Hotel" desmit gadus pēc slavas zenīta! FOTO

Jauns.lv

Pirms desmit gadiem viņi bija tikpat populāri kā tagad Džastins Bībers. Meitenes ģība ieraugot brāļus Kaulicus un vācu poproka grupu „Tokio Hotel”.

Daudzas meitenes bija samīlējušās stilīgajos brāļos Bilā un Tomā Kaulicos. Grupas solistam tumšmatim Bilam bija vairāk fanu, bet arī ģitāristu Tomu tīņa vecuma meitenes dedzīgi pielūdza. Lai gan grupa dibināta 2001. gadā, savus mega panākumus tā iemantoja 2005. gadā līdz ar pirmo studijas albumu „Schrei”. „Tokio Hotel” arī saņēmusi 3 MTV Eiropas mūzikas balvas.

Dedzīgākie grupas fani saskaitījuši, ka viņu iemīļotā popgrupa nopelnījusi 110 dažādās godalgas dažādās pasaules valstīs. Kopš 2009. gada, kad iznāca grupas albums „Humanoid”, grupas radošajā darbībā bija iestājusies pauze. Jaunu albumu puiši izdevuši vien aizvadītajā gadā, bet nu pēc piecu gadu pataukuma devušies jaunā koncertturnejā. Tumšmati Bilu, kurš pirms desmit gadiem līdzinājās japāņu multfilmu varonim, nu grūti pat atpazīt. 25 gadus vecais kolorītais mūziķis tik ļoti izmainījis savu stilu.

Dvīņubrāļi Bils un Toms Kaulici no Hamburgas 2010. gadā pārcēlušies uz dzīvi Losandželosā. 2014. gadā novembrī Bils savā blogā dalījās pārdomās par mīlestību, sabiedrības uzliktajiem „zīmogiem” un savu seksualitāti. Tiesa, viņš tā arī neprecizēja savu seksuālo orientāciju, bet pauda sekojošu domu: „Varbūt es gaidu to vienu, kas izmainīs manu dzīvi uz mūžu un, ja tas notiks, vai ir svarīgi, kāda dzimuma šis cilvēks būs?”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press