foto: Mediapunch/Shutterstock/ Vida Press
Šenona Dohertija paziņo, ka vēzis izplatījies smadzenēs
Aktrise Šenona Dohertija.
Slavenības
2023. gada 8. jūnijs, 16:45

Šenona Dohertija paziņo, ka vēzis izplatījies smadzenēs

Jauns.lv

Seriālu “Beverlihilsa 90210” un “Amulets” zvaigzne Šenona Dohertija (52) atklājusi sirdi plosošus jaunumus par savu cīņu ar vēzi.

Aktrise Šenona Dohertija padalījusies savās sirdssāpēs, atklājot, ka krūts vēža metastāzes izplatījušās viņas smadzenēs.

Šenona savus šokējošos jaunumus pavēstījusi “Instagram”, ierakstu papildinot ar emocionālu video, kas uzņemts staru terapijas telpā.

Aktrisei krūts vēzi diagnosticēja 2015. gadā. Viņai veica mastektomiju, ķīmijterapiju un apstarošanu. Pēc smagā ārstēšanās kursa, par kuru Dohertija regulāri informēja fanus, tika uzskatīts, ka iestājusies remisija. Izmocītā Šenona atlaba, viņai atauga mati, fani priecājās, ka aktrise ir brīva no slimības un atkal var ar prieku baudīt dzīvi. Taču slimība atgriezās. 2019. gadā Dohertijai ārsti konstatēja ceturtās pakāpes krūts vēzi. Jaunākā informācija atkal smagi satricinājusi.

Šenona šonedēļ atklājusi, ka vēzis izplatījies smadzenēs un jau gada sākumā viņa uzsākusi staru terapiju.

2019. gada augusts. Šenona Dohertija izskatās lieliski

gallery icon

Aktrise “Instagram” publiskojusi divus emocionālus video, kur redzama, izplūstam asarās pirms sava pirmā apstarošanas seansa.

Tie uzņemti attiecīgi 9. un 12. janvārī.

Viņa paskaidroja: “5. janvārī mana datortomogrāfija uzrādīja metastāzes smadzenēs. Vakardienas video bija redzams process, kā tiek pielāgota maska, ko jāvalkā apstarojot smadzenes.”

Šenona Dohertija iziet sabiedrībā dažas dienas pēc ķīmijterapijas un apstarošanas kursa beigām. 2017. gads

Aktrise Šenona Dohertija apmeklējusi savas autoritātes Marka Činga labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem. Tas noticis tikai dažas dienas ...

gallery icon

Komentējot jaunāko video, Šenona norādījusi: “Notika pirmais apstarošanas seanss. Manas bailes ir acīmredzamas. Esmu ārkārtīgi klaustrofobiska, un manā dzīvē daudz kas notika.”

“Man ir paveicies, jo man ir tādi lieliski ārsti kā dr. Amins Mirahdi un apbrīnojamie Cedar Sinai (slimnīcas) tehniķi. Bet tās bailes... satricinājums... tā visa laiks... lūk, kā vēzis var izskatīties.”

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

gallery icon

Draugi un fani nosūtījuši aktrisei neskaitāmus laba vēlējumus, pauduši atbalstu šajā grūtajā laikā un slavējuši kā nenogurstošu cīnītāju.

Viņas draudzene aktrise Selma Blēra rakstīja: “Tas ir daudz. Tik daudz kas jāuzņemas, un jācīnās no jauna.”

“Un es novēlu visu gudro mieru, ko tu esi iemācījusies atrast šausmu brīžos. Zini, ka mēs tevi atbalstām. Ar mīlestību. Ar visu mīlestību.”

Šenonas Dohertijas cīņa ar krūts vēzi

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar ...

gallery icon

Šenona Dohertija noskuj matus cīņā ar vēzi

Smagās slimības skartā seriāla "Beverlihilsa 90210" aktrise Šenona Dohertija publisko, kā noskuj matus.

gallery icon

Ar vēzi slimā Šenona Dohertija atkal iziet sabiedrībā

gallery icon