Neēst 17 gadus? Dzert tikai "Pepsi"? Pusmūža irānis apgalvo, ka jūtas lieliski
Golamreza ielej pusdienas (ekrānuzņēmums)
Trakā pasaule
2023. gada 18. maijs, 22:05

Neēst 17 gadus? Dzert tikai "Pepsi"? Pusmūža irānis apgalvo, ka jūtas lieliski

Jauns.lv

Kāds Irānas iedzīvotājs apgalvo, ka smagas slimības dēļ neko neēd jau 17 gadus un uztur enerģiju tikai ar gāzētos dzērienus, vēsta “Daily Star”.

58 gadus vecais Golamreza Ardeširi pilnā nopietnībā apgalvo, ka pārtraucis ēst tālajā 2006. gadā, kad bez jebkāda iemesla sajutis pretīgumu pret jebkādu ēdienu. “Man bija savāda sajūta, it kā mutē atrastos kaut kas līdzīgs matam, kura viens gals atrodas mutē, bet otrs — kuņģī, un lai ko es darītu, nebija iespējams to izņemt,” viņš stāsta, aprakstot sajūtu, it kā šis mats viņu smacētu.

Ārsti nav spējuši rasts skaidrojumu šādām sajūtām, nav līdzējis arī psihiatrs. “Visi mani sūtīja pie cita ārsta,” viņš žēlojas.

Lai neizraisītu vīrieša vemšanu, ģimene nekad neietur maltīti viņa klātbūtnē. Kaut gan laika gaitā viņš nokrities svarā par 32 kilogramiem, vīrietis jūtas enerģijas pārpilns, un nav piedzīvojis nekādas veselības problēmas.

Kopš tā laika viņa ēdienkarte sastāv praktiski tikai no gāzētiem dzērieniem, piemēram, “Pepsi”, "Coca Cola" un “7up”, dienā izdzerot līdz trim litriem, kā arī šad tad pusglāzi ūdens un reizi nedēļā tējas tasi. Nekādu bada sajūtu viņš nejūt. Tiesa, radušās miega problēmas — kopš tā laika viņš guļ tikai četras stundas diennaktī.