foto: Instagram
Gvineta Paltrova parāda savu 19 gadu veco meitu
Gvineta Platrova ar meitu Eplu.
Slavenības
2023. gada 17. maijs, 06:57

Gvineta Paltrova parāda savu 19 gadu veco meitu

Jauns.lv

Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (50) iepriecinājusi fanus, parādot fotogrāfiju ar savu pieaugušo meitu Eplu, kura nākusi pasaulē viņas laulībā ar grupas "Coldplay" līderi Krisu Mārtinu. Epla Blaita Alisona Mārtina šā gada 14. maijā atzīmēja savu 19. dzimšanas dienu.

Gvineta Paltrova padalījusies ar retām fotogrāfijām par godu savas meitas 19. dzimšanas dienai, ko Epla atzīmēja 14. maijā. Starp citu, Eplas dzimšanas diena šogad sakritusi ar Mātes dienu Amerikas Savienotajās Valstīs, tāpēc ģimenē šogad bijuši dubulti svētki.

foto: Instagram
Epla ar mammu bērnībā.

Soctīklā “Instagram” Gvineta parādījusi vairākas arhīva fotogrāfijas, kurās meitene vēl ir maza, kā arī atrādījusi to, par kādu skaistuli izaugusi viņas meita.

Gvineta Paltrova ar meitu Eplu dodas uz “Goop” veikalu Ņujorkā

gallery icon

Pie fotogrāfijām aktrise uzrakstījusi ļoti aizkustinošu veltījumu meitai. “Daudz laimes dzimšanas dienā, mans eņģelīt! Paldies tev, ka šogad dalīji savu dzimšanas dienu ar Mātes dienu, tas ir atbilstošs apvienojums, dubulta tevis atzīmēšana un tā, ko tu man sniedzi – dāvanu būt tavai mātei. Es tevi mīlu tik dziļi un bezgalīgi, ka to nav iespējams izteikt. Kad redzu tevi kā 19 gadus jaunu sievieti, mana sirds piepildās ar gandrīz nepanesamu mīlestību, lepnumu un nozīmi! Es to nevaru izturēt! Paldies, ka pagatavoji man brokastis, es gatavoju tev vakariņas! Es tevi ļoti mīlu, mūžīgi mūžos, mamma,” rakstīja Gvineta.

Atgādināsim, ka Epla nāca pasaulē Gvinetas laulībā ar grupas “Coldplay” solistu Krisu Mārtinu. Pārim ir arī divus gadus jaunāks dēls Mozus. Pāris bija precējies desmit gadus.