Lauris Reiniks, Kurusova un viņas bijušais draugs līksmo kultūras bāra jubilejā. FOTO
„Karaliskās balles” vadītāji TV seja Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš.
Slavenības
2015. gada 29. marts, 14:03

Lauris Reiniks, Kurusova un viņas bijušais draugs līksmo kultūras bāra jubilejā. FOTO

Jauns.lv

Nedēļas nogalē kokteiļbārs „Sapņi un kokteiļi” nosvinēja piecu gadu jubilejas ballīti un tajā mūziķa Laura Reinika kompānijā pie viena galda vakaru aizvadīja arī dejotāja Aleksandra Kurusova un viņas bijušais puisis Oskars Ostrovskis.

Aleksandra, kura popularitāti iemantoja, tandēmā ar Lauri Reiniku uzvarot TV šova „Dejo ar zvaigzni” pirmajā sezonā, ar telekompānijas LNT skaņu inženieri Oskaru Ostrovski pirms pieciem gadiem sapazinās kopīgajā darbavietā. Tolaik Aleksandra vadīja veiksmes spēli „Lielais jautājums”. Tomēr šā gada sākumā Kurusova apstiprināja, ka jau divus mēnešus vairs nedzīvo kopā ar Oskaru, jo abu mīlasstāsts ir beidzies.

Kultūras bāra „Sapņi un kokteiļi” jubilejas ballītē Aleksandra un Oskars viens pret otru izturējās ieturēti, un savstarpējā komunikācija nerosināja domāt, ka viņi atkal sagājuši kopā. Savas attiecības viņi raksturot nevēlējās, tomēr radās iespaids, ka arī pēc šķiršanās bijušajiem mīlniekiem ir izdevies saglabāt normālas, draudzīgas attiecības un nevairās doties izklaidēs ar kopīgajiem draugiem. Reinika draugu kompānijā tovakar bija arī māsa Rūta Reinika, uzņēmēja Santa Kola un dziedātāja Marta Kukarane. Draudzīgā kompānija mierīgā gaisotnē baudīja gan sarūpētās uzkodas, malkoja kokteiļus un kāds ik pa laikam „uzvilka” ūdens pīpi.

„Sapņu un kokteiļu” piecgades svētkos jautrība sita augstu vilni. Par klātesošo viesu izklaidi un atmosfēru rūpējās kokteiļbāra radošā komanda. Visas nakts garumā netrūka ne atrakcijas, ne jautrības, ko bija sarūpējuši „Karaliskās balles” vadītāji TV seja Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš. Jautru atmosfēru uzturēja galma āksts un burvju mākslinieks. Bet par muzikālo noformējumu ballītē gādāja grupas „A-Europa” un „Tranzīts”.

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica