foto: Copetti/Photofab/Shutterstock/ Vida Press
Vai zinājāt, ka princese Ketrīna un princis Viljams reiz varēja izšķirties uz visiem laikiem?
Princis Viljams un Keita Midltone pēc attiecību atjaunošanas 2007. gada nogalē.
Slavenības
2023. gada 22. aprīlis, 06:41

Vai zinājāt, ka princese Ketrīna un princis Viljams reiz varēja izšķirties uz visiem laikiem?

Jauns.lv

Princis Viljams un Keita Midltone ir viens no saticīgākajiem pāriem britu karaliskajā ģimenē. Viņiem izdevies izveidot tik stipru ģimeni galvenokārt pateicoties tam, ka spēja pārvarēt vairākas nenovēršamas domstarpības.

Šobrīd, kā zināms, abiem laulātajiem tikpat kā nekad nerodas konflikti, taču viņu attiecību sākumposmā bija kāds ļoti neviennozīmīgs periods, kas īpaši spēcīgi ietekmēja Viljama un Keitas attiecības. Runa ir par viņu šķiršanos, kas notika 2007. gada aprīlī.

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon

Būdami tālu viens no otra, jaunieši vienojās Jaungada brīvdienas pavadīt kopā pie Midltones vecākiem. Tomēr princis Viljams solījumu neturēja un pēdējā brīdī atteicās doties pie mīļotās, kas izprovocēja pamatīgu strīdu. “Šķiet, kāzas brieda ļoti nesteidzīgi. Viņi bija kopā jau tik daudzus gadus. Un tad viņi izšķīrās. Taču šādā veidā Keita un Viljams varēja patiesi pārbaudīt attiecības, par kuru nākotni viņi vēl tikai sapņoja,” viesojoties podkāstā “Royals”, skaidrojusi karaļnama eksperte Andžela Molarda.

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

gallery icon

Abiem izlīgt tolaik palīdzējusi Keitas māsa Pipa. Tieši viņa “izvilkusi” Keitu no depresīvā noskaņojuma un ieteikusi dot Viljamam otro iespēju.

Par šķiršanos Viljams vēlāk stāstīja, ka tā sniegusi viņam “mazliet telpas”, kas tolaik bijis ļoti nepieciešams. “Ja godīgi, es neticētu visam, ko var izlasīt avīzēs, bet tobrīd mēs tiešām uz īsu brīdi izšķīrāmies,” apliecinājis pats princis. “Mēs abi bijām ļoti jauni. Mēs iepazināmies universitātē un bijām savas dzīves veidošanas sākumā, turklāt mums bija ļoti atšķirīgi raksturi. Mēs centāmies atrast sevi un savu ceļu dzīvē, un tas [šķiršanās] deva mums nedaudz nepieciešamās telpas un tamlīdzīgi, kas galu galā nāca par labu.” Savukārt princese Ketrīna atzinusi, ka šķiršanās no mīļotā padarījusi viņu stiprāku.

Prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās 2010. gadā

Saderināšanās dienā Keita Midltone bija ģērbusies zīmola „Issa” vadošās dizaineres Danielas Helejelas radītā tērpā, kas lieliski saskanēja ar 12 karātu ...

gallery icon

Abu šķiršanās periods ilga vien dažus mēnešus un jau vēlāk 2007. gadā abi attiecības atjaunoja, bet četrus gadus vēlāk nosvinēja kāzas.

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon

Velsas princis un princese ar visiem trim bērniem apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā 2023. gadā

gallery icon