foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press
Džidži Hadida dod mājienu par attiecībām ar Leonardo Dikaprio
Džidži Hadida.
Slavenības
2023. gada 21. aprīlis, 06:21

Džidži Hadida dod mājienu par attiecībām ar Leonardo Dikaprio

Jauns.lv

Modeli Džidži Hadidu un aktieri Leonardo Dikaprio vienoja īslaicīgs romāns pēc tam, kad abi bija tikko kā sarāvuši savas iepriekšējās ilglaicīgās attiecības.

Džidži Hadida savos “Instagram” īsajos stāstos publiskojusi noslēpumainu, taču diezgan nepārprotami mērķētu, komentāru par randiņu būšanām. Tas seko pēc viņas īslaicīgā romāna beigām ar Leonardo.

foto: Instagram

27 gadus vecā supermodele pārpublicējusi kādas cienījama vecuma kundzes, vārdā Džūna, vēstījumu. Attēlā redzama 87 gadus vecā kundze, kura rokās tur baltu tāfeli un dod savu labāko randiņu padomu. “Nevajag!” – uz tās īsi un lakoniski raksta Džūna.

Džidži Hadida un Zeins Maliks

gallery icon

Šova “Next in Fashion” vadītāja Džidži Hadida nav sniegusi nekādus papildu komentārus par šo ierakstu. Taču viņas vēstījums “Instagram” stāstos zīmīgi sekojis tūlīt pēc tam, kad plašsaziņas līdzekļos parādījās ziņas par iespējamu romānu starp 48 gadus veco “Titānika” zvaigzni un krievu izcelsmes modeli Irinu Šaiku (37). Irinu savulaik vienojušas attiecības ar ne vienu vien slavenu vīrieti. Viņa piecus gadus bija kopā ar portugāļu futbolistu Krištianu Ronaldu, bet pēc tam sekoja attiecības ar aktieri Bredliju Kūperu, kuram viņa dāvāja arī kopīgu meitu.

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu

gallery icon

Šaika un Dikaprio manīti ļoti draudzīgi “Coachella” mūzikas un mākslas festivāla pirmajā nedēļas nogalē Kalifornijā.

Kāds aculiecinieks izdevumam “Us Weekly” pastāstījis, ka “Oskara” balvas laureāts un populārā modele apmainījušies ar dažiem “skūpstiem uz vaiga”, kad tērzējuši festivāla ieskaņas ballītē Palmspringsā, Kalifornijā. Turpat līdzās Leo manīta vēl viena modele – Stella Maksvela (32).

Baumas par iespējamu romānu tūlīt pat gan tika noliegtas, kādam anonīmam informācijas avotam paskaidrojot: “Leo un Irina nesatiekas. Viņi ir tikai draugi un jau ilgāku laiku pazīst viens otru, pateicoties kopīgiem draugiem. Viņi bija kopā ar lielu cilvēku grupu Neona karnevālā, un starp viņiem nebija nekādu romantisku vibrāciju.”

Leonardo Dikaprio un Kamila Morona

gallery icon

Pēc šķiršanās no modeles Kamilas Moronas, ar kuru bija kopā četrus gadus, Dikaprio bija romantiski saistīts ar citu modeli – Džidži Hadidu. Lai gan šī dēka bija īslaicīga, drīz vien parādījās baumas par iespējamu attiecību atjaunošanu. Kāds anonīms paziņa aizvadītajā mēnesī apgalvoja, ka Hadida un Dikaprio joprojām “viens otram patīk”, bet, iespējams, nav vienisprātis par to, ko katrs vēlas.

Džidži Hadida ar meitu Kaju, māsu Bellu un mammu Jolandu 2022. gada augustā

gallery icon

Supermodelei iepriekš bija ilgstošas attiecības ar bijušo grupas “One Direction” dziedātāju Zeinu Maliku, ar kuru viņai ir kopīga divarpus gadus veca meita Kaja. Tiek ziņots, ka Džidzi ļoti rūpējas par bērnu un meita ir viņas prioritāte numur 1.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Džidži Hadida ar meitu 2021. gada oktobrī.