foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Kāda kaisle! Faniem aizdomas, ka Kianu Rīvss ir apprecējies
Kianu Rīvss un Aleksandra Granta pirmo reizi ļaujas jūtām publiski.
Slavenības
2023. gada 19. aprīlis, 09:29

Kāda kaisle! Faniem aizdomas, ka Kianu Rīvss ir apprecējies

Jauns.lv

Kianu Rīvsa (58) fani nespēja noticēt paši savām acīm, kad tīmeklī parādījās jaunākās aktiera fotogrāfijas, kas uzņemtas labdarības ballē Laikmetīgās mākslas muzejā Losandželosā.

Kianu Rīvss uz pasākumu bija ieradies kopā ar savu draudzeni Aleksandru Grantu (50), kura bija tērpusies modes nama “Carolina Herrera” darinātā krāšņā kleitā. Taču aktieris uzvedās sev absolūti neierasti.

Kianu vienmēr ļoti sargājis savu privāto dzīvi no publicitātes, un šī bija tikai otrā reize abu 12 gadu ilgo attiecību laikā, kad viņi kopā apmeklēja saviesīgu pasākumu. Šī reize bija neparasta vēl ar to, ka Rīvss ne tikai labprāt pozēja preses fotogrāfiem kopā ar Grantu, bet pat kameru priekšā sniedza mīļotajai kvēlu skūpstu. Ko tādu Kianu pirms tam nekad nebija publiski atļāvies – ne ar Aleksandru Grantu, ne ar kādu citu no savām bijušajām draudzenēm.

Kianu Rīvss un Aleksandra Granta Laikmetīgās mākslas muzeja labdarības ballē 2023. gada 15. aprīlī

gallery icon

Aplūkojot attēlus, daudzi Rīvsa fani atcerējās, ka aptuveni pirms nedēļas aktieris viņus pirmo reizi pārsteidzis, kad intervijas laikā negaidīti bija gatavs runāt par savām attiecībām ar Aleksandru. Viesojoties TV šovā “Good Morning Britain” un atbildot uz vadītāja Ričarda Arnolda jautājumu par to, kad viņš pēdējo reizi piedzīvojis svētlaimes mirkļus, Kianu pēkšņi paziņoja, ka tas ar viņu noticis pirms dažām dienām – esot gultā ar Aleksandru! Turklāt aktieris neaprobežojās tikai ar klaja fakta nosaukšanu, bet arī pastāstīja sīkāk par šo brīdi. Rīvzs atzina: “Mums tobrīd bija tik labi kopā, mēs bijām tik tuvi, mēs smējāmies un jutāmies vienkārši satriecoši...”

Kianu Rīvss un Aleksandra Granta

gallery icon

Jāatzīmē, ka nekad iepriekš Kianu nebija piekritis publiski apspriest savu privāto dzīvi. Bet te pēkšņi, kad aktierim pat nejautāja par viņa romantiskajām attiecībām, viņš sāka runāt par savām jūtām. Šie divi mirkļi – Kianu pēkšņā atklātība intervijā un viņa publiskais skūpsts Aleksandrai pasākumā – faniem lika aizdomāties, ka Rīvss, iespējams, pārstājis slēpt savu mīlestību, jo ir pacēlis attiecības ar Aleksandru jaunā līmenī. Jeb citiem vārdiem sakot, ir slepus apprecējies. Pagaidām gan tas ir tikai fanu minējums. Laiks rādīs, cik patiess.

Kianu Rīvss filmas “Džons Viks 4” pirmizrādes vakarā Parīzē 2023. gada 10. martā

gallery icon

Kianu romāns ar Losandželosā pazīstamo mākslinieci Aleksandru Grantu sākās 2011. gadā, kad viņa palīdzēja noformēt Rīvsa pirmo dzejoļu krājumu. Vēlāk Aleksandra radīja ilustrācijas divām nākamajām Kianu grāmatām. Viņu sadarbība ātri pārauga draudzībā un vēlāk arī mīlestībā. Lai gan Rīvss un Granta jau dzīvoja kopā, viņi par savām attiecībām līdz šim bija kategoriski atteikušies runāt publiski.

Kianu Rīvss kopā ar māti "Oskara" ceremonijā 2020. gadā

Pasaulslavenais aktieris Kianu Rīvss (55) jau atkal saviļņojis sirdis - viņš uz "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju ieradies nevis ar savu ...

gallery icon

Rīvss un Granta iepazinušies jau 2009. gadā, kādā kopīgi apmeklētā pasākumā.