foto: ddp/Stella Pictures / Vida Press
Jauns pārītis! Miljardiere Kailija Dženere satiekas ar jauno Holivudas zvaigzni Timotiju Šalamē
Kailija Dženere un Timotijs Šalamē.
Slavenības
2023. gada 19. aprīlis, 17:47

Jauns pārītis! Miljardiere Kailija Dženere satiekas ar jauno Holivudas zvaigzni Timotiju Šalamē

Jauns.lv

Uzņēmējas miljardieres Kailijas Dženeres dzīvē noticis kaut kas "jauns un aizraujošs". Un tas ir saistīts ar daudzsološo aktieri Timotiju Šalamē, kurš iesaukts par Holivudas jauno princi.

Kāds avots apstiprinājis programmai “Entertainment Tonight”, ka 25 gadus vecā kosmētikas magnāte un 27 gadus vecais “Oskara” balvas nominants satiekas. Tomēr, kā avots norāda, šobrīd attiecības nav pārāk nopietnas.

Jaunais aktieris Timotijs Šalamē atzīst, ka ir modes fans

gallery icon

“Viņi šobrīd izturas absolūti ikdienišķi. Tas nav nekas nopietns, bet Kailija izbauda laiku ar Timotiju un tad jau redzēs, kurp tas novedīs,” stāsta avots. “[Šīs tikšanās] viņai sagādā daudz prieka, un sniedz pavisam citas sajūtas nekā viņas iepriekšējās attiecības. Kailijai viss ir jauns un aizraujošs, un viņa no sirds to izbauda.”

Neviena no slavenībām nav publiski komentējusi jaunās romantiskās attiecības. Kailija un Timotijs nav arī kopā apmeklējuši nevienu sabiedrisku pasākumu. Arī uz aizvadītajā nedēļas nogalē notikušo “Coachella” mūzikas festivālu viņi nedevās kopā.

foto: ddp/Stella Pictures / Vida Press
Kailija Dženere un Timotijs Šalamē.

“Kailija nolēma, ka aizvadītajā nedēļas nogalē “Coachella” festivālā vēl nevēlas publiskot attiecības ar Timotiju,” skaidro avots. “Viņa tikai gribēja atpūsties un izklaidēties kopā ar draugiem.”

Runājot par to, kā viņi satikās, ir iespējams, ka viņas māsa Kendela Dženere abus iepazīstinājusi. “Timotijs ir labos draugos arī ar Kendalu,” atzīmē vārdā nenosauktais paziņa. “Tāpēc Kailijai bija viegli viņu ieaicināt savā dzīvē.”

Kailija Dženere ar meitu un mīļoto vīrieti 2021. gada jūnijā

gallery icon

Jaunais slavenību pāris radies trīs mēnešus pēc tam, kad tuvs paziņa atklājis programmai “Entertainment Tonight”, ka divu bērnu māmiņa un viņas līgavainis Treviss Skots esot “paņēmuši pārtraukumu attiecībās” un neesot kopā. Martā kāds cits avots pastāstīja “Entertainment Tonight”, ka Dženere “vēlas, lai attiecības ar Trevisu būtu sirsnīgas viņu kopīgās ģimenes dēļ. Viņa vēlas, lai viss būtu līdzsvarots un iztiktu bez drāmas.”

Kailija Dženere apstiprina, ka ir otrā bērna gaidībās

gallery icon

Timotijs Šalamē tiek salīdzināts ar kino leģendu Džeimsu Dīnu. Tims ir viens no daudzsološākajiem savas paaudzes aktieriem. Talantīgs, stilīgs un asprātīgs, piedalījies dažādu žanru filmās, fano par hiphopu un modi un sapņo par atgriešanos uz teātra skatuves dēļiem. Viņam piemīt kaut kas no aristokrātijas, kaut kas no Antuāna de Sent-Ekziperī Mazā prinča, un komplektā ar neparasto vārdu viņš ir kļuvis par amerikāņu publikas mīluli.

2018. gadā Timotijs bija nominēts “Oskara” balvai labākā aktiera kategorijā par darbu filmā “Sauc mani savā vārdā” (“Call Me by Your Name”).

Madonnas meita Lurdesa ar draugu Timotiju Šalamē

gallery icon

Lai gan par Šalamē orientāciju klīst dažādas valodas, kinozvaigžņu pētnieki apgalvo, ka visas jaunā aktiera pavadones bijušas sieviešu dzimuma. Timotijs kādu laiku bija kopā ar popzvaigznes Madonnas meitu Lurdesu Leonu, kam sekoja romāns ar franču dziedātājas, modeles un aktrises Vanesas Paradī un kinozvaigznes Džonija Depa meitu Liliju Rouzu Depu. Viņas un Tima pirmo skūpstu paparaci dokumentēja 2018. gada oktobrī.

Lilija-Rouza Depa un Timotijs Šalamē Venēcijas kinofestivālā

gallery icon