foto: no privātā arhīva
Markus Riva Amerikā satiek Maksimu Galkinu, Elīnu Fūrmani un supermodeli Lapiņu
“Maksims Galkins Losandželosā vairāk nekā divas stundas trāpīgi ironizē par Krievijas politiku, Putinu, saviem kolēģiem un izcili atdarina Raimondu Paulu, Laimu Vaikuli un citus,” humorista uzstāšanos slavē Markus Riva.
Slavenības
2023. gada 7. aprīlis, 10:12

Markus Riva Amerikā satiek Maksimu Galkinu, Elīnu Fūrmani un supermodeli Lapiņu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Mūziķis, dīdžejs un modelis Markus Riva, īstajā vārdā Miķelis Ļaksa, devies kārtējā ceļojumā uz ASV, kur ne tikai rod iedvesmu savai muzikālajai karjerai, bet arī atpūšas Losandželosā kopā ar latviešu dīdžejmeiteni Ellu - Elīnu Fūrmani.

Markus ASV paviesojies arī humorista Maksima Galkina šovā, tiekot arī pie kopīga foto. “Galkinam šajā pusē, Losandželosā, bija vairāk nekā divdesmit uzstāšanās, un vienā no tām arī es paviesojos,” žurnālam "Kas Jauns" atklājis Riva, kas skatuves zvaigzni pazīstot jau daudzus gadus. “Iepazināmies Laimas Vaikules festivālā, esmu bijis arī Maskavā viņa TV raidījumos,” pastāsta Riva, kam šādas iespējas, visticamāk, vairs nebūs.

foto: no privātā arhīva
Markus Riva.

Galkins jau uzreiz pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā nosodīja agresora rīcību, dzimtenē kļuvis par varas iestādēm nevēlamu personu un ar ģimeni – estrādes primadonnu Allu Pugačovu un pāra dvīņiem – pārcēlies uz Izraēlu.

Ar krāšņu viesu buķeti Jūrmalā izskan Maksima Galkina koncerts (04.08.2022.)

gallery icon

Bet Markus Riva uz kādu laiku pārcēlies uz ASV. “Šobrīd dzīvoju Amerikā un strādāju pie jaunām idejām, projektiem, radu mūziku. Gatavojos jaunajai TV sezonai. Pavadu laiku ar savu ļoti labu draugu Elīnu Fūrmani, kopā fīrējam dažādas idejas un baudām dzīvi,” par savu ikdienu prombūtnē pastāsta mūziķis.

foto: no privātā arhīva
Markus saticis arī supermodeli Gintu Lapiņu ar viņas atvasi.

 Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" svētku dubultnumurā!