foto: Ekrānuzņēmums
"Izslēdz, pagaidi! Es gribu runāt normāli!" Valērijs Meladze kūrortā Francijā izklaidējas Šoigu vietnieka dzīvesbiedres un Krievijas elites kompānijā
Valērijs Meladze (no labās) un ukraiņu žurnālists.
Trakā pasaule
2023. gada 4. aprīlis, 13:14

"Izslēdz, pagaidi! Es gribu runāt normāli!" Valērijs Meladze kūrortā Francijā izklaidējas Šoigu vietnieka dzīvesbiedres un Krievijas elites kompānijā

Jauns.lv

Dziedātājs Valērijs Meladze, kuru Krievijas politiķi turēja aizdomās par Ukrainas bruņoto spēku finansēšanu, pēkšņi manīts Francijas kūrortā Kurševelā. Izpildītājs tur bija Krievijas aizsardzības ministra vietnieka Timura Ivanova bijušās dzīvesbiedres Svetlanas un citu Krievijas elites pārstāvju kompānijā.

Žurnālisti Meladzi pieķēra izklaides laikā ar Krievijas eliti kādā Kurševelas restorānā "Le Cap Horn" 2023. gada 8. martā.

Kadros dziedātājs redzams priecīgā noskaņojumā, tāpat kā visi viņa draugi. Kompānija priecājās pēc pilnas programmas - dejoja, dziedāja dziesmas un svinēja pie smalka galda, vēsta "Obozrevatel".

foto: Ekrānuzņēmums
Valērijs Meladze priecājas no sirds.

Kad Valērijs Meladze ieraudzīja žurnālistus no Ukrainas, viņa noskaņojums strauji mainījās. Mākslinieks sāka lūgt izslēgt kameru un vēlējās parunāties ar mediju pārstāvjiem "aci pret aci". Īpaši drūms viņš kļuva, izdzirdot jautājumu, kā viņam atpūšas kūrortā, kad Ukrainā notiek karš. "Kā jums atpūšas Kurševelā, kamēr Krievija bombardē Ukrainas pilsētas?" žurnālists jautāja Meladzem.

Mākslinieks mēģināja žurnālistu aizvest malā un "visu izstāstīt bez kameras". "Izslēdz, pagaidi! Es gribu runāt normāli!" viņš izsaucās. Vēlāk pie Valērija pienāca viņa sieva Albina Džanabajeva un aizveda viņu aiz rokas no mediju pārstāvjiem. Blakus stāvēja arī laulāto dēls - 19 gadus vecais Konstantīns.

foto: Ekrānuzņēmums
Valērija Meladzes un Albinas Džanabajevas dēls Konstantīns.

Tomēr ne mazāk interesanti ir arī tas, ka dziedātāja kompānijā manīta Svetlana Ivanova. Bijusī Krievijas aizsardzības ministra vietnieka Timura Ivanova dzīvesbiedre.

Žurnālisti noskaidrojuši, ka Ivanova jau kopš Krievijas pilna mēroga kara sākuma Ukrainā aizbraukusi uz Parīzi. Vasarā pāris izšķīrās, taču šajā procesā iezīmējas fiktīvas notis.

Formāli laulātie šķīrušies, lai izvairītos no ES sankcijām pret Ivanovu, bet viņa turpina tērēt Ukrainā karā nopelnīto naudu Eiropā, liecina "Ukrainska Pravda" žurnālistu veiktā izmeklēšana.

foto: Ekrānuzņēmums
Svetlana Ivanova.

Zīmīgi, ka jau 2022. gada rudenī Ivanovs nonāca pretkrieviskās sankcijās, taču tas netraucē viņa sievai tērēt milzīgas naudas summas, izklaidējoties kādā no Francijas Alpu virsotnēm.

Starp citām Krievijas elitēm ir pazīstamais Andrejs Koločinskis un vīrietis, kurš vairākkārt manīts Krievijas Federācijas padomes sastāvā, kā arī Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretāra Dmitrija Peskova kompānijā.