foto: Marcin Nowak/Shutterstock/ Vida Press
Savas negaidītās Lielbritānijas vizītes laikā princis Harijs saticis tikai vienu karaļnama pārstāvi. Kuru?
Aizvadītajā nedēļā princis Harijs bija ieradies Anglijā.
Slavenības
2023. gada 3. aprīlis, 14:22

Savas negaidītās Lielbritānijas vizītes laikā princis Harijs saticis tikai vienu karaļnama pārstāvi. Kuru?

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Saseksas hercogs princis Harijs savas negaidītās Lielbritānijas vizītes laikā aizvadītajā nedēļā saticis savu māsīcu princesi Eiženiju. Avoti vēsta, ka māsīca bijusi vienīgā karaļnama pārstāve, ar kuru princis saticies, esot Anglijā.

Kāds vārdā nenosaukts avots izdevumam “The Sunday Telegraph” pastāstījis, ka Ārčija un Lilibetas tēvs savas negaidītās vizītes laikā Apvienotajā Karalistē uzturējies Frogmoras kotedžā.

Avots vēl apgalvojis: “Es arī sapratu, ka viņš varētu palikt tikai pie princeses Eiženijas. Viņi ir ļoti tuvi.”

Princis Harijs un princese Eiženija

gallery icon

Harijs pagājušajā nedēļā negaidīti ieradās Londonas Augstajā tiesā, kur apmeklēja lietas izskatīšanu par privātuma pārkāpšanu, ko pret “Associated Newspapers”, kas ir “Daily Mail” izdevējs, ierosinājušas slavenības un citas personas.

Šis bija prinča Harija pirmais brauciens uz Lielbritāniju pēc tam, kad viņam un viņa sievai Meganai Mārklai tika lūgts atbrīvot Frogmoras kotedžu.

Princis Harijs apmeklē Augstāko tiesu Londonā 2023. gada martā

gallery icon

Avoti vēsta, ka mājas atslēgas karalis Čārlzs esot nodevis savam brālim un Harija onkulim princim Endrū.

Šobrīd Frogmoras kotedžā mitinās Endrū jaunākā meita princese Eiženija ar ģimeni. Šeit dzīvot viņai bija atvēlējis princis Harijs ar sievu Meganu, jo pēc attiekšanās no karalisko pienākumu pildīšanas un pārcelšanās uz pastāvīgu dzīvi ASV 2020. gada sākumā, viņi Anglijā tikpat kā neuzturas.

Frogmoras kotedža Vindzorā, kuru Harijam un Meganai uz kāzām uzdāvināja karaliene

gallery icon

Atgādināsim, ka Frogmoras kotedža bija karalienes Elizabetes II dāvana mazdēlam un viņa sievai kāzās 2018. gadā. Ēka atrodas uz karaļnamam piederošās zemes un joprojām ir kroņa īpašums, tāpēc pēc Harija skandalozo memuāru “Spare” (“Rezervists”) iznākšanas šā gada janvārī, Čārlzs pieņēmis lēmumu dēlam viņa Anglijas oficiālo rezidenci atsavināt. Baumo, ka pēdējais piliens ieilgušajā skandālā bijis, ka Harijs grāmatā atļāvies kritizēt Kamillu, un to Čārlzs nav spējis piedot.

Grāmatnīcas Lielbritānijā pārplūdina prinča Harija memuāri

Otrdien, 10. janvārī, grāmatnīcās visā pasaulē sāk tirgot Lielbritānijas prinča Harija memuārus "Spare".

gallery icon

Tajā pat laikā karalis ir nosūtījis jaunākajam dēlam un viņa sievai oficiālu ielūgumu uz savu kronēšanu šā gada 6. maijā, taču Saseksas hercogi nav publiski apstiprinājuši, vai plāno to apmeklēt vai nē.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon

Ja Harijs un Megana ieradīsies Anglijā uz karaļa kronēšanu, viņi visticamāk apmetīsies Frogmoras kotedžā, kas būs pēdējā reize, kad viņi tajā uzturas, ēkai vēl formāli esot viņu īpašumā.

Princis Harijs un Megana dodas uz vilcienu Mančestra-Londona 2022. gada 5. septembrī

gallery icon