foto: LETA
Ivars Kalniņš pārsteidz fanus Ukrainā ar dziesmu ukraiņu valodā
Ivars Kalniņš.
Slavenības
2023. gada 3. aprīlis, 10:04

Ivars Kalniņš pārsteidz fanus Ukrainā ar dziesmu ukraiņu valodā

Jauns.lv

Latviešu teātra un kino aktieris Ivars Kalniņš iepriecinājis ukraiņu ļaudis – viņš intervijā žurnālistam Dmitrijam Gordonam nodziedājis Ukrainā leģendāro dziesmu "Nič jaka misjačna" (“Mēness nakts – red.) ukraiņu valodā.

Pēc Kalniņa priekšnesuma Gordons atzīmēja, ka Kalniņš labi dzied – viņš vairākkārt demonstrēja savu balsi tūres laikā pa Ukrainu. Pēc nelielas "muzikālās pauzes" Ivars Kalniņš atzīmēja, ka dziedāšana ir viņa hobijs.

"Es neuzskatu sevi par kaut kādu dziedātāju, es tikai reizēm izbaudu sevi, īpaši pēdējā laikā. Es savācu dažas vecas melodijas, es mēģinu dziedāt," sacīja aktieris.

Ivara Kalniņa dziesma izsaukusi arī ukraiņu reakciju sociālajos tīklos. "Ak, Dievs, tik patīkami dzirdēt ukraiņu melodiju ar latvisku akcentu. Ivars ir vienkārši super!" prieku neslēpa kāds sajūsmināts Kalniņa priekšnesuma fans.

"Mīlestība, mīlestība, bezgalīga mīlestība Ivaram, izskatīgam vīrietim, talantīgam aktierim, brīnišķīgam cilvēkam, veselība un visu to labāko viņam un viņa ģimenei! Lai Dievs saglabā visus labos cilvēkus uz Zemes!" tā reaģēja kāds cits klausītājs.

Savukārt kāds cits klausītājs pauda izbrīnu par Kalniņa izrunu ukraiņu valodā: ”Jūsu izruna ukraiņu valodā ir vienkārši neticama!"