Rasels Krovs atklāj, ka nelaimes gadījumā bojā gājis viņa mīļotais ģimenes suns. Viņš nomiris aktierim uz rokām
Rasels Krovs un Luiss.
Slavenības
2023. gada 1. aprīlis, 09:51

Rasels Krovs atklāj, ka nelaimes gadījumā bojā gājis viņa mīļotais ģimenes suns. Viņš nomiris aktierim uz rokām

Jauns.lv

Aktieris Rasels Krovs padalījies ar skumju ziņu par mīļotā kucēna nāvi. Sunīti notriekusi kravas automašīna.

58 gadus vecais “Oskara” balvas laureāts Rasels Krovs ceturtdien sociālajā tīklā “Twitter” paziņojis par sirdi plosošo zaudējumu. Kucēns Luiss bijis tikai 16 mēnešus vecs.

Krovs publiskojis tuvplāna fotogrāfiju ar traģiski zaudēto ģimenes mīluli un pie tās pierakstījis sekojošas rindas: “Šis ir Luiss Papiljons. 16 mēnešus vecs. Maziņš, draisks, drosmīgs. Viņš iekaroja manu sirdi.”

Filmas “Gladiators” zvaigzne turpināja: “Diemžēl šodien, mana tēva otrajā nāves gadadienā, Luisu notrieca kravas automašīna.”

Stāstot par Luisa pēdējiem mirkļiem, aktieris rakstīja: “Mēs mēģinājām viņu nogādāt pie veterinārārsta, bet viņš nomira manās rokās, kamēr es viņam stāstīju, cik ļoti mēs viņu mīlam.”

Līdzjūtību aktierim un viņa ģimenei izteikusi arī dzīvnieku tiesību aizsardzības organizācija “PETA”: “Mums sāp sirds par jums un ļoti žēl par jūsu zaudējumu. Luiss būs jūsu sirdī uz visiem laikiem. Sūtām savu mīlestību, mierinājumu un spēku.”

Krovs, kurš ir liels dzīvnieku mīļotājs, pērn pirms Ziemassvētkiem bija publiskojis fotogrāfiju ar Luisu, kurā abi ir redzami pieskaņotos polo kreklos.

“Es nepavisam neesmu suņu ģērbšanas cienītājs, bet draugs nopirka mazajam Luisam [dizainera] Ralfa Lorēna polo krekliņu, lai viņš būtu saskaņots ar tēti,” tviterī rakstīja Krovs. “Es domāju, ka pārējie fermas suņi kļūs greizsirdīgi. Diezgan smieklīgi.”

2021. gada 30. martā mūžībā aizgāja Rasela Krova tēvs Džons, kuram bija 85 gadi.