foto: Andrew H. Walker/Shutterstock/ Vida Press
Niks Kanons sīki izstāsta, kā maksā uzturnaudu savu 12 bērnu mātēm
Niks Kanons.
Slavenības
2023. gada 30. marts, 19:11

Niks Kanons sīki izstāsta, kā maksā uzturnaudu savu 12 bērnu mātēm

Jauns.lv

Amerikāņu šovbiznesa zvaigzne Niks Kanons detalizēti izstāstījis, kāda finansu vienošanās viņam pastāv ar savu 12 bērnu mātēm, vienlaikus atklājot, ka viņš nemaksā “ikmēneša alimentus”.

42 vecais mūziķis, aktieris, reperis, komiķis un raidījumu vadītājs nesen viesojās Sentluisas (ASV) radiostacijas “Hot 104.1” studijā un intervijā pastāstīja, ka nekad neliedz savu 12 bērnu mātēm finanses, ja viņām ir kaut kas vajadzīgs.

Niks Kanons un viņa bērni

gallery icon

“Runa nav pat par ikmēneša pabalstu vai [noteiktu] naudas summu, jo es to nedodu,” viņš atklāja, stāstot par vienošanos par katra sava bērna uzturēšanu ar viņu dažādajām mātēm. “Ko viņiem vajag, to viņi saņem.”

“Nekad nav bijis tā, ka viena no manu bērnu mātēm būtu lūgusi un nebūtu saņēmusi… Tāpēc viņi mani sauc par apgādnieku,” paskaidroja mūziķis.

foto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID/ Vida Press
Niks Kanons ar jaunākajiem bērniem 2023. gada janvārī dodas prom no basketbola spēles Losandželosā, kur piedalījies viens no viņa vecākajiem dēliem.

Niks Kanons intervijā arī atzina, ka pret katru no sešām savu 12 bērnu mātēm izjūt “dziļu cieņu un apbrīnu”.

“Man ir dziļa cieņa un apbrīna pret ikvienu. Katram ir savi izaicinājumi – bet, kad tu saproti, ka šī sieviete ir devusi vislielāko upuri un ziedojusi savu ķermeni, lai pasaulē laistu bērnu, tā ir vislabākā dāvana, kādu jebkurš vīrietis varētu lūgt,” viņš paskaidroja.

Dziedātāja Meraija Kerija ar dvīņiem Morokanu un Monro

Meraija Kerija un Niks Kanons apprecējās 2008. gada 30. aprīlī pēc pusgadu ilgas draudzības. 2011. gada aprīlī pāris sagaidīja pasaulē ...

gallery icon

“Neatkarīgi no tā, kas turpmāk notiek jebkurā no situācijām, es vienmēr izrādīšu mīlestību un cieņu,” viņš turpināja. “Es nekad neteikšu neko necienīgu vai sliktu ne par vienu no savu bērnu mātēm.”

Niks Kanons ir tēvs popzvaigznes Meraijas Kerijas dvīņiem Monro un Morokanam (11). Britānija Bela dāvājusi viņam dēlus Goldenu Seigonu (6) un Raizu Mesiju (4 mēneši), kā arī meitu Poverfulu Kvīnu (2). Abija De La Rosa ir mamma viņa dvīņiem Zionam Miksolidianam un Ziljonam Heiram (19 mēneši) un meitai Bjūtifulai Zepelinai (3 mēneši). Brē Tjesi dāvājusi dēlu Ledžendariju Lovu (7 mēneši), bet Laniša Kola – meitu Oniksu Aisu (4 mēneši). Reperim ir vēl divi bērni no Alisas Skotas – dēls Zens, kurš nomira 2021. gada decembrī piecu mēnešu vecumā, kad viņam tika konstatēts smadzeņu audzējs, un meita Halo Marija, kura nākusi pasaulē 2022. gada 14. decembrī.

Dziedātāja Meraija Kerija ar vīru Niku Kanonu

gallery icon

Reperis neizslēdz iespēju, ka nākotnē varētu kļūt par tēvu vēl kādai atvasei. Viņš šajā jautājumā “paļaujoties uz Dievu”.

Vairāki no Nika Kanona bērniem dzimuši vienā laikā, kas nozīmē, ka reperis mēdz uzturēt attiecības ar vairākām topošo bērnu mātēm vienlaicīgi. Šādu attiecību modeli Kanons pats nodēvējis par “vienprātīgu nemonogāmiju”.