foto: TF/MPI/Capital Pictures/Scanpix
Kianu Rīvss dalās atklātās detaļās, kā izjutis svētlaimi gultā ar mīļoto
Aktieris Kianu Rīvss kopā ar savu mīļoto Aleksandru Grantu.
Slavenības
2023. gada 30. marts, 14:13

Kianu Rīvss dalās atklātās detaļās, kā izjutis svētlaimi gultā ar mīļoto

Jauns.lv

Izrādās, 58 gadus vecais aktieris ir liels romantiķis. Uz izdevuma "People" žurnālistu jautājumu, kad pēdējo reizi viņš izjutis svētlaimi, filmas "Matriksa" zvaigzne bez mulsuma dalījies intīmās dzīves detaļās.

Pēc Kianu teiktā, baudas sajūta viņu apciemojusi dienu iepriekš brīdī, kad viņš atradies gultā ar savu mīļoto. Aktiera izredzētā nu jau vairākus gadus ir amerikāņu māksliniece Aleksandra Granta: pāris iepazinās 2011. gadā, bet pirmo reizi kopā parādījās sabiedrībā tikai 2019. gadā, raksta "Limon.postimees.ee".

Tātad atgriezīsimies pie Rīvza svētlaimes brīža... "Pirms pāris dienām ar manu mīļo. Mēs bijām gultā. Mēs bijām saistīti. Mēs smaidījām, smējāmies un ķiķinājām. Jutāmies lieliski. Bija vienkārši ļoti patīkami būt kopā," aizkustinoši stāstīja aktieris.

Aktieris un viņa 49 gadus vecā mīļotā ne visai bieži dalās privātās dzīves noslēpumos. Tieši tāpēc jebkuras viņu ilggadējā romāna detaļas izraisa neviltotu interesi.

Kianu Rīvss un Aleksandra Granta

gallery icon

Jau vēstīts, ka 90. gados Rīvss bijis kopā ar Dženiferu Saeimu, aktrisi, kas sadarbojusies ar kinorežisoru Deividu Linču. 

1999. gadā Kianu un Dženifera piedzīvoja traģēdiju. Viņu abu meitiņa astotajā grūtniecības mēnesī nāca pasaulē nedzīva.

2001. gadā Dženifera ar automašīnu ietriecās stāvošu automašīnu rindā un mira. Viņai bija tikai 28 gadi.

Kianu Rīvss kopā ar māti "Oskara" ceremonijā 2020. gadā

Pasaulslavenais aktieris Kianu Rīvss (55) jau atkal saviļņojis sirdis - viņš uz "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju ieradies nevis ar savu ...

gallery icon

Kianu Rīvss – aktieris, kurš izaicina Holivudu

gallery icon

2014. gads. Kianu Rīvss ar māsu Kimu brīvdienās Romā

Jau vairāk nekā desmit gadus aktiera Kianu Rīvsa māsa Kima sirgst ar leikēmiju. Akūtais periods ir veiksmīgi pārdzīvots, taču Kimai ...

gallery icon