foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Hjū Grānts atklāj, ka viņam pietrūkst "veco laiku" filmēšanas laukumā, kad visi "piedzērās un iemīlējās viens otrā"
Hjū Grānts.
Slavenības
2023. gada 29. marts, 15:11

Hjū Grānts atklāj, ka viņam pietrūkst "veco laiku" filmēšanas laukumā, kad visi "piedzērās un iemīlējās viens otrā"

Jauns.lv

Hjū Grānts (62) ir viens no nedaudziem "vecās Holivudas" pārstāvjiem, kas vēl darbojas kino jomā, un šķiet, ka viņam patiešām pietrūkst "veco labo laiku".

Filmas “Tāda ir mīlestība” zvaigzne atklāti runāja par to, kā mūsdienās top filmas, atzīstot, ka tā ir "dīvaina" pieredze, jo neviens vairs nekontaktējas un neveido ciešākas saites.

Šādu novērojumu aktieris izteica, viesojoties Stīvena Kolbēra TV pārraidē “The Late Show with Stephen Colbert”, kur runāja par filmu veidošanas “vecajiem laikiem”.

“Filmas tagad ir tik dīvainas,” 62 gadus vecais aktieris norādīja Kolbertam. “Tagad tās ir dīvainas, jo vecajos laikos otrās nedēļas beigās mēs visi vakaros piedzērāmies un iemīlējamies viens otrā.”

Viņš piebilda: “Tas viss ir beidzies tālruņu dēļ. Visi dodas mājās un skatās tviterī. Tas ir tik skumji.”

Kolbērs pajokoja, ka, ja tālruņu nebūtu, iespējams, vairāk aktieru uzsāktu dēkas ar saviem filmēšanas laukuma kolēģiem, kam Hjū Grānts piekrita.

“Es tā domāju. Vai zināt, Kventins Tarantīno aizliedz tālruņus uzņemšanas laukumā?” – norādīja Grānts. “Un pilnīgi pareizi... un tur esošie cilvēki, viņi visi mīlējas viens ar otru.”

Hjū Grants ar sievu Annu

gallery icon

1987. gadā, spēlējot lordu Baironu spāņu filmā “Remando Al Viento” (1988), Grānts iepazinās ar aktrisi Elizabeti Hērliju, kurai bija uzticēta Bairona bijušās mīļākās Klēras Klērmontas otrā plāna loma. Aktierim izveidojās romantiskas attiecības ar Hērliju jau filmēšanas laikā, kam vēlāk tika pievērsta plaša sabiedrības uzmanība. Daudzi aizvien labi atceras arī šo romantisko attiecību skandalozo noslēgumu. 1995. gadā sabiedrību sasniedza skandāls, ka Grānts esot izmantojis prostitūtas Divainas Braunas pakalpojumus. Aktiera attiecības ar Elizabeti Hērliju izira 2000. gada maijā, taču viņi spēja saglabāt draudzību. Grānts ir Hērlijas 2002. gadā dzimušā dēla Demiena krusttēvs.

Hjū Grānts ar trešā bērna māti vēro tenisa spēli

Britu aktieris Hjū Grānts kopā ar sava trešā bērna māti – zviedru TV producenti Annu Elizabeti Ebersteinu – bija devies ...

gallery icon

Hjū Grānts ir piecu bērnu tēvs, kurus viņam dāvājušas divas dažādas sievietes. Ar otru no viņām – zviedru producenti Annu Ebersteinu, aktieris 2018. gada 25. maijā apprecējās. Uz to brīdi Ebersteina viņam jau bija dāvājusi trīs bērnus.

Grānts viesojās Kolbēra sarunu šovā, lai reklamētu savu jaunāko filmu “Dungeons & Dragons: Honor among Thieves”.

Hjū Grānts un Tanglina Honga

gallery icon