foto: no privātā arhīva
Gundega Skudriņa izbauda dzīvē garāko atvaļinājumu
“Netrūka ne jestru, ne bīstamu momentu, ne ģībšanas, ne lielu smieklu, ne jautrības, ne satraukumu. Visa kā bija ļoti gana,” bilst Gundega.
Slavenības
2023. gada 25. marts, 16:13

Gundega Skudriņa izbauda dzīvē garāko atvaļinājumu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa izbaudījusi garāko atvaļinājumu divdesmit gadu laikā - to viņa pavadījusi Indonēzijas salā Bali, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

“Vecāki mums, māsām, ielika pūriņā ceļotprieku. Vēlmi izzināt pasauli, dažādas kultūras, gūt neaizmirstamus iespaidus un bagātināties, redzot, jūtot, baudot un pieņemot dažādību. It visā – kultūrā, tradīcijās, vērtībās. Tas ļoti paplašina prāta apcirkņus un redzesloku. Šo nerimstošo ceļošanas gēnu nododu arī saviem bērniem, kuri jau tagad pasauli tver daudz dziļākās dimensijās un daudz demokrātiskāk par mani pašu,” saka Gundega.

Viņa atvaļinājumā devusies ar kuplo ģimeni. “Kad izdodas visām paaudzēm satikties un būt vienā kopējā, eksotiskā ceļojumā, tad tas ir ne tikai fantastisks piedzīvojums, bet, kā mana māsiņa teica, tas ir episki! Nav vārdiem vietas, lai spētu pateikties par to, kas dāvāts. Netrūka ne jestru, ne bīstamu momentu, ne ģībšanas, ne lielu smieklu, ne jautrības, ne satraukumu. Divdesmit gadu laikā atļāvos pirmo reizi būt mēnesi garās brīvdienās, lai atslēgtu prātu un ķermeni no vāveres riteņa. Noslēdzot savu atvaļinājumu, varu teikt to pašu, ko pirms gadiem divdesmit, kad pirmo reizi apmeklēju šo paradīzes salu, – joprojām viena no manām mīļākajām vietām pasaulē. Noteikti atgriezīšos,” pēc kārtīgas atpūtas emocijās dalās Skudriņa.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!