foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Eva Sietiņsone pēc šķiršanās no eksprezidenta dēla jaunās attiecībās
Eva un Lauris pirmizrādes svinībās.
Slavenības
2023. gada 25. marts, 06:35

Eva Sietiņsone pēc šķiršanās no eksprezidenta dēla jaunās attiecībās

Žurnāls "Kas Jauns"

AS "Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone, kas reiz bija precējusies ar eksprezidenta Valda Zatlera dēlu Gustavu Zatleru, astoņus gadus pēc šķiršanās uz teātra pirmizrādi ieradās jauna pavadoņa kompānijā.

“Šīs man ir vēl pavisam jaunas attiecības,” sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atzinās Eva Sietiņsone, pagaidām atklādama vien to, ka mīļoto vīrieti sauc Lauris.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Eva un Lauris pirmizrādes svinībās.

Marta vidū uz Artūra Dīča lugas "Ričards. Nekā personīga" pirmizrādi Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē dāma ieradās nudien žilbinošā tēlā – melnā atlasa vakarkleitā ar gariem, izlaistiem matiem. Iepriekš uzņēmēja bija iecienījusi īsu matu griezumu, tāpēc, teātrī ieraugot Evu, gadījās, ka kāds viņu pat neatpazina vai vismaz iegrima šaubās – ir vai nav šī skaistule "Cēsu alus" ražotnes lielais boss.

“Pēdējos gados tiešām nav sanācis bieži iziet uz kādu pirmizrādi vai pasākumu. Bija citas prioritātes, galvenokārt – darbs,” atzīst uzņēmēja, priecādamās, ka gluži vai par šovu izvērstais iestudējuma "Ričards. Nekā personīga" pirmizrādes apmeklējums viņai ar pavadoni sagādājis virkni pozitīvu emociju. “Ļoti patika, kā Nacionālais teātris bija šo pirmizrādi izveidojis un pasniedzis – ar izstādi un izrādi, kurā gan tika iesaistīta publika, gan dažādi izteiksmes momenti, gan reiva ballīte. Ļoti interesants pasākums!” Teātrī Eva ar draugu bija arī satikusies ar bijušā vīra Gustava tēvu un meitas Beatrises vectētiņu Valdi Zatleru un viņa kundzi Lilitu.

“Ričards. Nekā personīga” pirmizrāde Nacionālajā teātrī

“Ričards. Nekā personīga” pirmizrāde Nacionālajā teātrī 2023. gada 16. martā

gallery icon

Taču vislabprātāk brīvo laiku Eva Sietiņsone pavada svaigā gaisā. “Šoziem sāku aktīvi nodarboties ar snovbordu. Iepriekš biju gan snovojusi, gan mēģinājusi slēpot, bet sapratu, ka snovbords tomēr vairāk atbilst man un arī labāk padodas. Prieks, ka šogad ziema bija gara un bija iespēja snovot, ko labprāt darīju tepat – Siguldas un Cēsu kalnos. Taču šajā nedēļas nogalē Tukuma golfa kluba laukumā "Odiņi" atklājām golfa sezonu,” priecīgi pastāsta Eva Sietiņsone.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!