foto: Instagram/@fkirkorov
"Ķirurģija var apgraizīt taukus, bet nespēj uz sejas radīt cēlumu!" Filips Kirkorovs 55 gadu vecumā uzaudzējis sev krūtis
Filips Kirkorovs visā savā krāšņumā.
Slavenības
2023. gada 22. marts, 11:55

"Ķirurģija var apgraizīt taukus, bet nespēj uz sejas radīt cēlumu!" Filips Kirkorovs 55 gadu vecumā uzaudzējis sev krūtis

Jauns.lv

Krievijas skatuves mākslinieks Filips Kirkorovs ar plastiskās operācijas palīdzību uzaudzējis sev preses un krūšu muskuļus. Par to ziņo Krievijas propagandas televīzijas kanāls "Super", ievietojot 55 gadus vecā dziedātāja foto pēc operācijas.

Attēlā Kirkorovs redzams ar plāksteriem uz vēdera un krūtīm. Pēdējā laikā Krievijas mediji bieži raksta par Kirkorova jaunajām plastiskajām operācijām, kā arī viņa uzvedību koncertu laikā – 2022. gada novembrī viņš iesitis skatītājam ar puķem pa seju, bet pirms tam kāpis uz skatuves caurspīdīgā kombinezonā.

Publicists Aleksandrs Ņevzorovs, komentējot kārtējo Kirkorova operāciju, uzsvēra, ka "plastiskā ķirurģija var palielināt lūpas un nāsis, uzpūst vaigus un apgraizīt taukus uz ribām, bet nespēj uz sejas radīt cieņas un cēluma izteiksmi".

Iepriekš Jauns.lv jau rakstīja, ka 55 gadus vecais krievu estrādes zvaigzne Filips Kirkorovs turpina mēģināt piesaistīt jauno auditoriju, eksperimentējot ar stilu. Dziedātājs "izmēģinājis" sirmus, garus matus, pakļaujot sevi izsmieklam soctīklos.

Filips Kirkorovs laika posmā no 1993. gada līdz 2009. gadam

gallery icon