foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.
Krievijas propagandiste Skabejeva sarīkojusi histēriju par Galkina joku: "Gnīda, tas ir aicinājums uz manu slepkavību"
Krievijas propagandiste Olga Skabejeva.
Slavenības
2023. gada 21. marts, 20:11

Krievijas propagandiste Skabejeva sarīkojusi histēriju par Galkina joku: "Gnīda, tas ir aicinājums uz manu slepkavību"

Jauns.lv

Krievijas propagandiste Olga Skabejeva emocionāli reaģējusi uz neseno humorista Maksima Galkina joku. Pugačovas vīrs piedāvājis uz fronti nosūtīt krievu estrādes zvaigni Filipu Kirkorovu. Bet rokās putinistam, jokoja Galkins, jādod Skabejevas galva.

Tas pamatīgi nobiedēja propagandisti un viņa savā "Telegram" lapā sarīkoja histēriju. Skabejeva pārgāja uz apvainojumiem un mēģināja aizvainot Galkinu.

"Cik smieklīgi, vai ne? Cik sirsnīgs un nekaitīgs zēns. Skabejevas galva ir Kirkorovam rokās. Ahaha. Kāpēc jūs tik brīnišķīgam humoristam sarīkojāt iznākšanu no skapja? Kāpēc pastāstījāt, ka Galkins ir gejs? Meičas. Galkins nav gejs. Tas ir formas p * d * rasts. Izdzimtenis. Parastā gnīda, kā Lukašenko saka," izsaucās propagandiste.

Bez tam Skabejeva sāka interesēties, vai viņas abonentu vidū ir juristi. Viņa nopietni nosprieda, ka Galkins aicina viņu nogalināt.

"Tas taču ir tiešs aicinājums uz slepkavību-izrēķināšanos ar mani? Vai varbūt vēl nav tiešs? Ir juristi?!" piebilda propagandiste.

Atbalstīt Skabejevas histēriju nolēma raidījumu vadītājs Andrejs Malahovs. Viņš žēloja propagandisti un lamāja Galkinu, raksta UNIAN.

"Gribas saprast, vai tas ir aicinājums? Nu, tātad no jokdara puses tas ir aicinājums izrēķināties ar žurnālistu? Ņemot vērā, ka Olgu reāli plānoja nogalināt, ka nepārtraukti tiek saņemti draudi, esmu pārliecināts, ka Galkina teiktais jāuztver tikai kā aicinājums uz slepkavību. Un nevajag to "ak, viņš tikai joko, ak jūs zvēri, kungi". Mēs visi esam pieauguši cilvēki. Un saprotam, kas ir vārds un kā tas ietekmē," Malahovs paziņoja savā "Telegram".