foto: ddp/STELLA Pictures/Tribune Content / Vida Press
Lindseja Lohana gatavojas kļūt par māmiņu
Amerikāņu aktrise Lindseja Lohana šī gada februārī
Slavenības
2023. gada 15. marts, 12:08

Lindseja Lohana gatavojas kļūt par māmiņu

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Lindseja Lohana (36) sociālajos tīklos izziņojusi priecīgu vēsti - viņa gatavojas kļūt par māmiņu.

Lohana sociālajā vietnē "Instagram" publicējusi fotogrāfiju, kurā redzams mazuļa bodijs ar tekstu "Coming soon...", kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē "Drīzumā gaidāms", tādējādi liekot noprast, ka gatavojas ģimenes pieaugumam.

"Mēs esam svētīti un satraukti," fotogrāfiju komentē aktrise, pievienojot tekstam vairākas zīmīgas emocijikonas, tostarp mazuļa sejiņu un piena pudelīti.

Lohana pērnā gada jūlijā paziņoja, ka ir apprecējusies ar finansistu Bāderu Šammasu. Pāris par saderināšanos paziņoja 2021. gada novembrī.

36 gadus vecā Lohana tolaik izteicās par savu vīru, kurš esot visa viņas dzīve, soctīklos rakstot: "Es esmu laimīgākā sieviete pasaulē."

Šis aktrisei būs pirmais bērns.

Lindseja Lohana ballītē Londonā

Lindseja Lohana apmeklē modeles Natālijas Vodjanovas fonda rīkoto pasākumu Londonā.

gallery icon

Zināms, ka vēl 2019. gadā klīda ziņas, ka savulaik skandalozajai aktrisei esot attiecības ar Saūda Arābijas princi, tomēr Lohanas tēvs izdevumam “Page Six” ātri vien baumas noliedzi, apgalvojot, ka viņi esot “tikai draugi”. Abi laiku pa laikam sazinoties, jo Lindseja esot izrādījusi interesi par palīdzības sniegšanu bēgļiem Vidējos Austrumos.

2016. gadā Lohana bija saderinājusies ar Londonā dzīvojošo krievu miljonāru Jegoru Tarabasovu, kuru aktrise vēlāk apsūdzēja vardarbībā.

Lindseja Lohana un Jegors Tarabasovs

Amerikāņu aktrises Lindsejas Lohanas un krievu uzņēmēja Jegora Tarabasova romāns beidzās vētraini. Līgavainis gribējis draudzeni nožnaugt, bet viņa atsaukusi apsūdzību, ...

gallery icon